Οι Τούρκοι από τις 29 Δεκεμβρίου “εγκαταστάθηκαν” στα Ίμια- Φωτό από τη “ναυμαχία” - OlaDeka

Οι Τούρκοι από τις 29 Δεκεμβρίου “εγκαταστάθηκαν” στα Ίμια- Φωτό από τη “ναυμαχία”

Οι Τούρκοι διέρρευσαν φωτογραφία μέσα από ένα από τα 3 σκάφη της ακτοφυλακής τους ,τα οποία ενεπλάκησαν στο επεισόδιο των Ιμίων.

Μετά από τη διαρροή της φωτογραφίας είχαμε τη…μετρημένη ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα στο οποίο αναφέρεται:

“Πρωινές ώρες 06-01-2021, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, περιπολικό σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Κω, με αποτέλεσμα την πρόκληση μικρών υλικών ζημιών στο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σημειώνεται ότι, το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός μέλους πληρώματος”.

Αυτό που δεν αναφέρει το Λιμενικό Σώμα είναι ότι από τις 29 Δεκεμβρίου βρίσκεται στα Ίμια και εντός χωρικών υδάτων, σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής. Πιθανόν κάποιοι να το αποδίδουν στη “μάχη της τσιπούρας”.Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία.

Επιπλέον δεν γράφουν ότι το προσωπικό του Λιμενικού με υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά με μέσα σαφώς υποδεέστερα ,προσπαθεί να αναχαιτίσει την τουρκική επιθετικότητα όχι μόνο στην περιοχή των Ιμίων, αλλά σ΄ολόκληρο το Αιγαίο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria