Βρετανία: Ο 20χρονος που βγάζει 12.000 λίρες την ημέρα

Αρχική » Κόσμος » Βρετανία: Ο 20χρονος που βγάζει 12.000 λίρες την ημέρα

Ενας 20χρονος Βρετανός, ο Ben Gulliver, έφτασε να βγάζει έως και 12.000 λίρες την ημέρα κατά τη διάρκεια τον lockdown. Πώς το κατάφερε αυτό;

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να πουλάει ότι θεωρούσε ότι θα είχε μεγαλύτερη ζήτηση κατά τη διάρκεια του lockdown. Σύμφωνα με το BBC, πούλησε χιλιάδες συσκευές καθαρισμού δοντιών, οι οποίες αποδείχτηκαν χρήσιμες αφού τα οδοντιατρεία παρέμεναν κλειστά, λόγω του lockdown αλλά και εξοπλισμό και όργανα γυμναστικής. Βρέθηκε ακόμα να πουλάει και φλιτζάνια του καφέ.

Ο Ben Gulliver εργαζόταν ως προϊστάμενος στο Advanced Hair Studio του Λονδίνου όταν το Ηνωμένο Βασίλειο κατέβασε για πρώτη φορά ρολά και επέβαλε καθολικό lockdown.

«Ήταν η τέλεια στιγμή. Ξεκίνησα την έρευνα μου στο YouTube για να δω ποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορώ να κάνω» αναφέρει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το BBC. Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει να πουλάει πράγματα που θα χρειάζονταν περισσότερο οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του lockdown.  

Ο Ben Gulliver, πούλησε την πρώτη επιχείρηση που δημιούργησε κατά τη διάρκεια του lockdown σε έναν Αμερικανό επενδυτή και μάλιστα για ένα εξαψήφιο ποσό. Σήμερα, συνεχίζει να διατηρεί την επιχείρηση του που πουλάει εξοπλισμό και όργανα γυμναστικής στο διαδίκτυο.

Μάλιστα δίνει συμβουλή για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. «Ποτέ μην εγκαταλείπετε κάτι το οποίο θέλετε πολύ, γιατί είναι πιθανό να συμβεί και μπορεί να αλλάξει ολόκληρη της ζωή σας».

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια