Π. Κεπαπτσόγλου προς Δήμο Καστοριάς: “Σας καλώ να αναλογιστείτε το διακύβευμα της εκμίσθωσης του λατομείου σε ιδιώτη και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων”

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Π. Κεπαπτσόγλου προς Δήμο Καστοριάς: “Σας καλώ να αναλογιστείτε το διακύβευμα της εκμίσθωσης του λατομείου σε ιδιώτη και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων”

Να συμφωνήσουμε από κοινού στη σύσταση επιχείρησης – Η προωθούμενη λύση θα καταλήξει στον έλεγχο και το πατρονάρισμα όλων των δημοπρασιών για την κατασκευή των έργων και προμηθειών

Κύριοι,
με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, περί εκμίσθωσης του μοναδικού αδειοδοτημένου λατομείου στο Νομό Καστοριάς, αλλά και τις επανειλημμένες κατ’ ιδίαν συζητήσεις μου με τον Δήμο Καστοριάς και τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.» από τον Φεβρουάριο του 2020 για την εξεύρεση λύσης  και την επαναλειτουργία  του λατομείου, σας καλώ να συμφωνήσουμε από κοινού στη σύσταση επιχείρησης, σύμφωνα με το άρθρο 265 του Ν. 3463/2006 (N. 3463   (ΦΕΚ 114/8.6.2006 τεύχος Α’) Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Θεωρώ ότι πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε αυτή η επιχείρηση να συνεχίσει  να στηρίζει τόσο τους ΟΤΑ Α και Β βαθμού, όσο και τους εργολάβους – εργολήπτες – κατασκευαστές – προμηθευτές, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Η προωθούμενη λύση της εκμίσθωσης  του λατομείου νομοτελειακά  θα καταλήξει στον έλεγχο και το πατρονάρισμα όλων των δημοπρασιών για την κατασκευή των έργων και προμηθειών, αφού η τιμολογιακή πολιτική  του ιδιώτη θα είναι κατά το δοκούν.
Σας καλώ να αναλογιστείτε το διακύβευμα της εκμίσθωσης του λατομείου σε ιδιώτη και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια