Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Ανέμελη και αποτυχημένη κυβέρνηση της ΝΔ στη διαχείριση της υγειονομικής, οικονομικής και εθνικής κρίσης”

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Ανέμελη και αποτυχημένη κυβέρνηση της ΝΔ στη διαχείριση της υγειονομικής, οικονομικής και εθνικής κρίσης”

Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε η Ολυμπία Τελιγιορίδου στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.Η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε στην υγειονομική κρίση κατηγορώντας την κυβέρνηση για τα λάθη στην μέχρι τώρα πορεία και για την εγκατάλειψη του εθνικού συστήματος υγείας που οδήγησαν σε 3000 νεκρούς τον τελευταίο μήνα.Τόνισε πως η κοινωνία και ειδικότερα οι μικρομεσαίοι, οι εργαζόμενοι και οι αγρότες χρειάζονται στήριξη και ζήτησε την αλλαγή πολιτικής που στηρίζει τους λίγους και εκλεκτούς. Η έλλειψη σχεδίου από την κυβέρνηση οδηγεί την κοινωνία σε ανθρωπιστική και την χώρα σε εθνική κρίση.Η κ. Τελιγιορίδου αναφερόμενη στα Ελληνοτουρκικά χαρακτήρισε επικίνδυνες τις δηλώσεις υπουργών (για τα έξι μίλια και δεν μας ενοχλεί το Oruc Reis που “απλά καίει καύσιμα”) για τα εθνικά μας θέματα.Τέλος, η κ. Τελιγιορίδου μίλησε για την βίαιη απολιγνιτοποίηση που ερημοποιεί την Δυτική Μακεδονία και οδηγεί στην καταστροφή την Καστοριά και τα Γρεβενά, ζητώντας από την κυβέρνηση να το πάρει πίσω τώρα.

Στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” στο Αρτ TV καλεσμένη η Ολυμπία Τελιγιορίδου Βουλευτής Ν. Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑ σε μια συζήτηση για την υγειονομική κρίση, την κρίσιμη κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα, τι έφταιξε στο 2ο κύμα του Covid-19 με την άνοδο κρουσμάτων και θυμάτων, αν απέτυχε ο 1 μήνας lockdown, αν έγιναν λάθη, το εμβόλιο, τα μονοκλωνικά αντισώματα, αν στην πανδημία η κυβέρνηση περνά νομοσχέδια fast track, το σχέδιο αστυνόμευσης των Πανεπιστημίων, την τουρκική προκλητικότητα, την στάση των εταίρων στην Ε.Ε, πότε και πως θ’ ανοίξει η αγορά, τα κυβερνητικά μέτρα, τους φόβους της αγοράς για λουκέτα επιχειρήσεων, ανεργία, ύφεση αλλά και την επόμενη μέρα στην οικονομία.
Μια εκπομπή διαλόγου με πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα επικαιρότητας με τον Γιώργο Βαθιώτη και την Ολυμπία Τελιγιορίδου Βουλευτή Ν. Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑ στο διαδραστικό “Χωρίς Χρώμα” στο Αρτ TV.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια