«Και ξαφνικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, που καθ’όλη τη διάρκεια της διαβούλευσης, δεν έβγαλε μιλιά, έβγαλε δοντάκια»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » «Και ξαφνικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, που καθ’όλη τη διάρκεια της διαβούλευσης, δεν έβγαλε μιλιά, έβγαλε δοντάκια»

    Κουνάει το δάχτυλο, σε όλους εμάς που καταθέταμε τους προβληματισμούς, τις αμφιβολίες και τις προτάσεις μας και προσπαθούσαμε να αφυπνίσουμε τους περιφερειακούς συμβούλους της Καστοριάς ώστε έγκαιρα να αντιδράσουν και να απαιτήσουν την αλλαγή του ΣΔΑΜ, αν δεν ενταχθούν η Καστοριά και τα Γρεβενά και όχι κατόπιν εορτής!!

     Πρώτη η Ελληνική Λύση κατέθεσε επερώτηση στη βουλή για το θέμα του ΣΔΑΜ

    Τί έκανε ο πρόεδρος και ποιά η αντίδραση του Επιμελητηρίου?

     Βγαίνει στο δελτίο στο diktyo1 και ακούστε τί λέει!!!

Όλο αυτό το διάστημα ακούστηκαν πολλά, πολλά και άσχημα, για μεθοδεύσεις, υποκρισία, ψέματα, όλο αυτό το διάστημα για τον περιφερειάρχη, πολλά λόγια του αέρα…….

    Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι, αν δεν υπήρχε όλη αυτή η αντίδραση σχεδόν  από όλους τους φορείς και πολίτες του νομού μας, θα είχε αλλάξει κάτι?

     Προσωπικά πιστεύω πως ΟΧΙ.

    Και ενώ μας κουνάει το δάχτυλο, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλο το περιφερειακό συμβούλιο που σύσσωμο πήρε την απόφαση και μας καλεί όλους σαν μια γροθιά να προχωρήσουμε παραπέρα, στο δεύτερο βήμα. 

     Στη συνέχεια μας κάνει μία ανάλυση των συνεπειών της μη ένταξης μας στο ΣΔΑΜ.

  Αυτά που λέγαμε εμείς στο παρά 20, έρχεται να μας τα πει ο πρόεδρος στο και 20…..

  Με λίγα λόγια. Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!

    Ακούστε στο δελτίο του diktyo1, 11-12-20 τις τοποθετήσεις του

                                         Παύλου Χρήστος 

                         Συντονιστής Ελληνικής Λύσης Καστοριάς 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια