Αντισηπτικά από τη Μαρία Αντωνίου σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΔΕΥΑΚ (φωτογραφίες) - OlaDeka

Αντισηπτικά από τη Μαρία Αντωνίου σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΔΕΥΑΚ (φωτογραφίες)

Ένα σημαντικό αριθμό αντισηπτικών υγρών παρέδωσε σήμερα σε υπηρεσίες της Καστοριάς η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου. 

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε  την Αστυνομική Διεύθυνση, τα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης. 

«Στηρίζουμε εμπράκτως υπηρεσίες, φορείς και οργανισμούς στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για την τήρηση των μέτρων ενάντια στην πανδημία και την προάσπιση της δημόσιας υγείας», δήλωσε η Μαρία Αντωνίου στις επαφές που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ.   

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε την περίοδο αυτή σε όσους εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη, όπως συμβαίνει με το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., τους Πυροσβέστες μας, τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑ», πρόσθεσε η κ. Αντωνίου.

Η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ευχαριστεί θερμά την εταιρεία “Smile Cosmetics Α.Ε.” που αγκάλιασε αμέσως την πρωτοβουλία αυτή. 

«Τέτοιες ενέργειες είναι πολύτιμες και χαίρομαι ιδιαίτερα, που ιδιωτικές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας συστρατεύονται στη μάχη κατά της πανδημίας.»

Μαρία Αντωνίου

Επικεφαλής Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη 

 

Κοινοποίηση
loading...
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria