Χριστουγεννιάτικη δράση των ΔΗΜΙΩΝ για καλό σκοπό

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Χριστουγεννιάτικη δράση των ΔΗΜΙΩΝ για καλό σκοπό

Ήτανε πέρσι τέτοιο καιρό που ο Άη Βασίλης αναζητούσε βοηθούς ώστε να τον βοηθήσουν να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Φυσικά δεν τον αφήσαμε αβοήθητο και με τον “Δρόμο του Άη Βασίλη” τρέχοντας στην παραλία της πόλης μας, φορτώσαμε το Santas Express και διασκεδάσαμε παρέα με τα ξωτικά και την οικογένειά του. Για την ακρίβεια όχι ακριβώς με ολόκληρη την οικογένεια του…. χμμμμ.

Το φετινό πρώτο γράμμα προς τον Άη Βασίλη δεν ήταν από τους μικρούς του φίλους για δώρα. Ο ταχυδρόμος χτύπησε δυνατά την μεγάλη ξύλινη πόρτα και αστραπιαία το μικρότερο ξωτικό έτρεξε να του ανοίξει. Ο Άη Βασίλης άνοιξε το μεγάλο κόκκινο φάκελο και η έκπληξη γούρλωσε τα μεγάλα του μάτια.

Αγαπημένε μας αδερφέ…
Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που κάναμε μαζί Χριστούγεννα και μας έχεις λείψει. Θέλουμε τόσο πολύ να σε δούμε ξανά και να σε βοηθήσουμε να μοιράσεις χαρά και ελπίδα και φέτος. Έχουμε ήδη αρχίσει να ράβουμε τις στολές μας και ευχόμαστε να ετοιμάσεις πολλά γλυκά για να μας υποδεχτείς!!!

Αν δεν το κατάλαβες ήδη, ερχόμαστε! Ο Άη Βασίλης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του από τα ξωτικά και τη γυναίκα του. Πριν τελειώσει καλά καλά το γράμμα άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελός από τραπέζι σε καρέκλα και πάλι σε τραπέζι.

“Άη Βασιλένα, βγάλε αλεύρι, βγάλε ζάχαρη και σοκολάτα. Ετοίμασε τα πιο ωραία φαγητά του κόσμου. Φτιάξε μακαρονάδες, καθάρισε πατάτες, βράσε φασολάδα. Έρχονται τα πέντε μου αδέρφια”. Σχεδόν ταυτόχρονα του ήρθε μια ιδέα!

Σκέφτηκε να μαζέψει ρύζι, μακαρόνια, φρούτα και πολλά άλλα καλούδια και να τα μοιράσει τα Χριστούγεννα με το δικό του, μαγικό τρόπο. Πως θα σας φαινόταν να ετοιμάζαμε κι εμείς μερικά κουτιά;
Νομίζουμε πως ήδη συμφωνήσατε.

Όσο περισσότερα πακέτα μπορέσουμε να φτιάξουμε, τόσο καλύτερα. Εξ άλλου 5 (τουλάχιστον) στολές Άη Βασίλη περιμένουν τους κατόχους τους για να τα μοιράσουν.

* Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την ημερομηνία που θα μοιράσουμε τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.

**Για παράδοση η παραλαβή των πακέτων που θα ετοιμάσετε (πακετάρισμα με γιορτινό περιτύλιγμα) θα γίνεται συνεννόηση μέσω μηνυμάτων.

Καλή συνέχεια σε όλους, με κέφι να κάνουμε τα Χριστούγεννα όλων μας λίγο καλύτερα.

ΔΗΜΙΟΙ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια