Τηλεδιάσκεψη Μ. Αντωνίου – Κ. Ζέρβα για την εξέλιξη της πανδημίας και την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη

Αρχική » Ελλάδα » Τηλεδιάσκεψη Μ. Αντωνίου – Κ. Ζέρβα για την εξέλιξη της πανδημίας και την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συνομίλησε για μία ακόμη φορά μέσω τηλεδιάσκεψης η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου. 

Συζήτησαν για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο και εστίασαν στους τρόπους αντιμετώπισή τους.

«Το δεύτερο κύμα της πανδημίας χτύπησε ιδιαίτερα τη Θεσσαλονίκη. Με σχεδιασμό, ωστόσο, συντονισμένη προσπάθεια και τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες, που ορίζουν Πολιτεία και ειδικοί, ευχόμαστε και θα βγούμε νικητές στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Όπως τονίσαμε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αισθανόμαστε περήφανοι, που τα μηνύματα για την εύρεση εμβολίου από μία εταιρεία, που έχει ήδη εγκατασταθεί στην πόλη μας τη Pfizer, είναι θετικά και δίνουν ελπίδα στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Υπάρχει, όμως, και η επόμενη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, την καρδιά της Μακεδονίας μας. Σε μια δύσκολη στιγμή για την πόλη, δίνουμε μια νότα αισιοδοξίας και προοπτικής με τη σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την πλατεία Διοικητηρίου, με ταυτόχρονη προστασία και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου. Γιατί μόνο όταν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.»

Μαρία Αντωνίου 

Επικεφαλής Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια