Ολοκληρώθηκε η συντήρηση των πρώην Κοινοτικών Καταστημάτων Κοτύλης και Κυψέλης - OlaDeka

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση των πρώην Κοινοτικών Καταστημάτων Κοτύλης και Κυψέλης

Με γρήγορους ρυθμούς υλοποιούνται οι εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση δημοτικών κτιρίων Δήμου Νεστορίου» που συγχρηματοδοτείται από την Π.Ε. Καστοριάς – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Νεστορίου. Μάλιστα, οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης των πρώην Κοινοτικών Καταστημάτων της Κοτύλης και της Κυψέλης έχουν ήδη ολοκληρωθεί.  

Στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κοτύλης καθαιρέθηκε η κατεστραμμένη εσωτερική οροφή και τοποθετήθηκε καινούργια, αποκαταστάθηκαν και βάφτηκαν οι εσωτερικοί τοίχοι και μέρος της εξωτερικής πρόσοψης του κτιρίου, βάφτηκαν τα κουφώματα και οι πόρτες. Είχε προηγηθεί η αντικατάσταση των σπασμένων τζαμιών στα παράθυρα και στην πόρτα εισόδου του κτιρίου με δαπάνη του Δήμου.  

Στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κυψέλης υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στη σκεπή, με αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιών στην εσωτερική οροφή του κτιρίου. Με τις εργασίες που υλοποιήθηκαν αφαιρέθηκε ολόκληρη η σκεπή και κατασκευάστηκε καινούργια. Επιπλέον, αφαιρέθηκε η εσωτερική επένδυση της οροφής που εμφάνιζε φθορές σε διάφορα σημεία και τοποθετήθηκε νέα. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν όλες οι αναγκαίες εργασίες υγρομόνωσης και θερμομόνωσης για την αποτροπή ανάλογων προβλημάτων και φθορών στο μέλλον. 

Οι εργασίες συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό στα υπόλοιπα δημοτικά κτίρια που έχουν ενταχθεί στο συγκεκριμένο έργο. Ειδικότερα στο Δημοτικό Καφενείο Κοτύλης, στο Δημοτικό Καφενείο Κομνηνάδων, στο Δημοτικό Καφενείο – Αρχονταρίκι και στους κοινόχρηστους χώρους υγιεινής Πευκοφύτου. Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών και στα συγκεκριμένα δημοτικά κτίρια.   

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria