ΟΛΜΕ - KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - OlaDeka

ΟΛΜΕ – KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. καταγγέλλει τις νέες αντιδημοκρατικές ενέργειες της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας ενόψει των ψευτο-εκλογών της 7ης/11 για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. 

Το Υπουργείο Παιδείας, αντιλαμβανόμενο προφανώς το μέγα αντιδημοκρατικό ατόπημα να διατηρούνται ως υποψήφιοι στα ηλεκτρονικά ψηφοδέλτια Παρατάξεις και Ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν εγγράφως ότι αποσύρονται, προχώρησε σε σημερινή «Ενημέρωση Εκλογέων» μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας βάση της οποίας αρνείται το αυτονόητο και δηλώνει ότι θα παρουσιάσει μία απλή πληροφόρηση στους «Εκλογείς» που θα συμμετάσχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές – παρωδία. 

Και δε σταμάτησε εδώ!!! Στις Παρατάξεις που δήλωσαν ότι αποσύρονται δεν συμπεριλαμβάνονται οι Παρατάξεις: «ΔΑΚΕ ΔΕ», «Εκπαίδευση στη δίνη της Παγκοσμιοποίησης» και «Παιδεία-Οικολογία»! 

Απαιτούμε από την κα Κεραμέως να απελευθερώσει τους «υπό κράτηση» υποψηφίους που έχουν μαζικά αποχωρήσει. Ας πραγματοποιήσει τις εκλογές – παρωδία που διακαώς επιθυμεί με τους ελαχιστότατους προθύμους. 

Επαναλαμβάνουμε πιο αποφασιστικά, για ακόμη μια φορά: 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ:

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ και

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ

   Ο.Λ.Μ.Ε.

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073 

 HYPERLINK “http://www.olme.gr/”www.olme.gr

e-mail:[email protected] Αθήνα, 06/11/2020

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria