«ΜΑΖΙ ΣΟΥ»: Νοέμβριος Μήνας Πρόληψης κατά του Παγκρεατικού Καρκίνου

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » «ΜΑΖΙ ΣΟΥ»: Νοέμβριος Μήνας Πρόληψης κατά του Παγκρεατικού Καρκίνου

Ο μήνας Νοέμβριος, είναι αφιερωμένος στον Παγκρεατικό Καρκίνο, ένα καρκίνο που ενώ τα ποσοστά θνησιμότητας μειώνονται για πολλούς άλλους καρκίνους, στον καρκίνο του παγκρέατος αυξάνονται. 

Κάθε μέρα, περισσότεροι από 1.257 άνθρωποι παγκοσμίως θα διαγνωστούν με καρκίνο του παγκρέατος και περίπου 1.184 θα πεθάνουν από την ασθένεια.

Μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην προσπάθεια ενημέρωσης των συμπολιτών μας, παρά τις αντιξοότητες τις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για μία ακόμη φορά.

Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Ο Σύλλογος ¨Μαζί Σου¨ ως μέλος της ΕΛΛ.Ο.Κ συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα του Παγκρεατικού Καρκίνου που φέτος διεξάγεται στις 19 Νοεμβρίου 2020.    Το ενημερωτικό βίντεο μπορείτε να το βρείτε, στην ιστοσελίδα μας, πατώντας HYPERLINK “https://mazisou.org.gr/” \t “_blank”εδώ και στο Facebook:  HYPERLINK “https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CF%83%CE%BF%CF%85-1573936189535331” \t “_blank”https://www.facebook.com/Μαζί σου

Η Ελλάδα θα ενώσει την φωνή της με όλο τον κόσμο και από κοινού θα “φωνάζουμε” ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ για την ανάγκη για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση, έγκαιρη διάγνωση και περισσότερη χρηματοδότηση στην έρευνα για τον καρκίνο του παγκρέατος.

Γιατί, όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε, το ακατόρθωτο…

Ήρθε η ώρα να τον αντιμετωπίσουμε τον Καρκίνο και να τον νικήσουμε!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια