Έργα οδοποιίας σε Νεστόριο-Διποταμία - OlaDeka

Έργα οδοποιίας σε Νεστόριο-Διποταμία

Έργα οδοποιίας σε Νεστόριο-Διποταμία

  • Υπογράφηκε πρόσφατα η σύμβαση του έργου   « Εσωτερική οδοποιία  οικισμών Δήμου Νεστορίου», μεταξύ του Δημάρχου Χρήστου Γκοσλιόπουλου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας Ευάγγελου Γάρου. Το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 120.000 ευρώ, χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ 2020 και διάρκεια αποπεράτωσης 6 μήνες.
  • Στο συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνονται εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα σε 3 δρόμους της Διποταμίας (κεντρική πλατεία, δρόμος παράλληλος της εισόδου του οικισμού, άνοδος-κάθοδος στην γειτονιά Σπυρίδη-Κοσετσίδη), η λιθόστρωση ενός δρόμου που εφάπτεται στον αυλόγυρο της εκκλησίας στην περιοχή “κέλι” στο Άνω Νεστόριο και η αντικατάσταση του ντουβαριού της μιας πλευράς του συγκεκριμένου αυλόγυρου.
  • Αξίζει να αναφερθεί οτι τις προηγούμενες μέρες κατασκευάστηκε το ντουβάρι της εκκλησίας στο Νεστόριο, ενώ οι δρόμοι που αναφέρθηκαν θα κατασκευαστούν την άνοιξη του 2021.
  • «Το έργο αυτό είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των μικρών και μεγάλων έργων που θα ακολουθήσουν σε όλο τον Δήμο και θα βελτιώσουν σταδιακά την εικόνα των χωριών και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων του δήμου Νεστορίου», δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Γκοσλιόπουλος.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria