Πάμε για το 2ο σενάριο – Χαρδαλιάς: «Στην Καστοριά υπάρχει μια επιθετική έξαρση»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Πάμε για το 2ο σενάριο – Χαρδαλιάς: «Στην Καστοριά υπάρχει μια επιθετική έξαρση»

Ιδιαίτερη αναφορά στην Καστοριά έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ για το τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα. Όπως είπε «υπάρχουν 124 ενεργά κρούσματα και η αύξησή τους τα τελευταία εικοσιτετράωρα, δείχνει να είναι ιδιαίτερα επιθετική».

Ο κ. Χαρδαλιάς θα μεταβεί αύριο στην Καστοριά όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους τρεις Δημάρχους της περιοχής, με αντικείμενο την επιδημιολογική κατάσταση.

«Τα δεδομένα θα συζητηθούν την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα και θα αποφασιστεί ποια θα είναι τα επόμενα βήματα», είπε ο Υφυπουργός, ο οποίος έκανε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

ΕΡΤ – ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ

σ.σ. Δείτε το video όπου αυτοί οι οποίοι διαβάζουν πίσω από τις λέξεις καταλαβαίνουν ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ουσία προανήγγειλε την αυριανή ένταξη της Καστοριάς στο επίπεδο 4. Όπως είχαμε γράψει μόνο εδώ στο oladeka.com οι πληροφορίες από την Περιφέρεια ήθελαν την ανακοίνωση να γίνεται σήμερα, ενώ πηγές της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου Καστοριάς μιλούσαν για ανακοίνωση του lockdown αύριο Τετάρτη με ισχύ από το πρωί της Πέμπτης, πιθανότητα η οποία τελικά υπερισχύει

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς η κατάσταση για την περιοχή θα αξιoλογηθεί από τους ειδικούς αύριο στις 5 το απόγευμα ενώ σημείωσε ότι τα ενεργά κρούσματα στην ΠΕ Καστοριάς ανέρχονται σε 124.:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια