Τελιγιορίδου:Η ΝΔ για μία ακόμη φορά βλάπτει την Καστοριά

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Τελιγιορίδου:Η ΝΔ για μία ακόμη φορά βλάπτει την Καστοριά

Η κυβέρνηση της ΝΔ χθες ψήφισε στη βουλή την προώθηση για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ (ολόκληρο το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας – μέσης και χαμηλής τάσης), της ΔΕΠΑ Υποδομών (όλο το δίκτυο φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα) και της ΛΑΡΚΟ.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει άμεση προτεραιότητα την πώληση της δημόσιας περιουσίας προςόφελος ιδιωτικών συμφερόντων και βλάπτει σοβαρά το δημόσιο συμφέρον. Οι ιδιωτικοποιήσεις του ΔΕΔΔΗΕ, της ΔΕΠΑ Υποδομών και της ΛΑΡΚΟ είναι ιδιαίτερααρνητικές εξελίξεις, καθώς μειώνουν τα εργαλεία ενεργειακού μετασχηματισμού που έχει ηχώρα και εκχωρούν την εκμετάλλευση του μεταλλευτικού πλούτου.

Ειδικότερα για την Καστοριά, η πώληση της ΛΑΡΚΟ θα οδηγήσει στην ανεργία πολλούςσυμπατριώτες μας. Η δε ιδιωτικοποίηση του φυσικού αερίου βάζει τέλος στην ελπίδα γιαφθηνό καύσιμο που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας.

Είναι ξεκάθαρο πως η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για το κοινωνικό σύνολο αλλά την ενδιαφέρειπως θα εξασφαλίσει κέρδη για 4-5 ιδιωτικές εταιρίες εις βάρος της κοινωνίας.Η Π.Ε. Καστοριάς για μια ακόμη φορά βγαίνει χαμένη από την κυβέρνηση της ΝΔ. Καιδυστυχώς σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ στην Καστοριά σιωπά και στηρίζει τιςκυβερνητικές επιλογές εις βάρος της Καστοριάς.

Γιατί ως γνωστό είναι πρώταΝεοδημοκράτες και μετά Καστοριανοί.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια