Η Μ.Αντωνίου ζήτησε από τον Λ. Αυγενάκη τη δημιουργία σύγχρονου Ναυταθλητικού Κέντρου στην Καστοριά

Έδωσαν ραντεβού στο 8ο Rally Greece Offroad που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Άργος Ορεστικό

Αρχική » Αθλητικά » Η Μ.Αντωνίου ζήτησε από τον Λ. Αυγενάκη τη δημιουργία σύγχρονου Ναυταθλητικού Κέντρου στην Καστοριά

Συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη είχε η Μαρία Αντωνίου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.

Η κουβέντα με τον Υφυπουργό επεκτάθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες και διοργανώσεις, που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

«Έθεσα το θέμα του Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα της δημιουργίας ενός σύγχρονου κέντρου, με την κατάλληλη διαμόρφωση χώρων και υποδομών, αντάξιου των ομίλων της περιοχής και των διακρίσεων που έχουν επιφέρει, πρωτοβουλία που αγκάλιασε ο κ. Αυγενάκης υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Ναυταθλητικού Κέντρου θα πρέπει  να γίνει στα πρότυπα διεθνών κέντρων και να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις.

Ολοκληρώνοντας την πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντησή μας, δώσαμε ραντεβού στο 8ο Rally Greece Offroad, που θα διεξαχθεί στη Δυτική Μακεδονία, το διάστημα 12-15 Νοεμβρίου 2020, με έδρα το Άργος Ορεστικό.

Μάλιστα, η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αποδέχθηκε το αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής, ώστε να αξιολογηθεί ο επερχόμενος αγώνας ως «Υποψήφιος για το 2021 FIA European Baja Cup». Η εξέλιξη αυτή πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει το 2021 ως τη χρονιά, που η Ελλάδα θα επιστρέψει με αγώνα σε επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.»

Μαρία Αντωνίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια