Ζ. Τζηκαλάγιας: Στον χειμώνα που έρχεται θέλουμε τουρισμό - OlaDeka

Ζ. Τζηκαλάγιας: Στον χειμώνα που έρχεται θέλουμε τουρισμό

Στην χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στη Βουλή αποδείχθηκε πως η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, ήταν μία πρόταση υποκρισίας.Αναδείχθηκε πως ο πτωχευτικός κώδικας που ψηφίζουμε σήμερα είναι μία πραγματική 2η ευκαιρία για τους υπερχρεωμένους οφειλέτες να απαλλάξουν τους ίδιους και τους απογόνους τους από τα δια βίου χρέη,δίνοντας τους την ευκαιρία να ξανακτίσουν την οικονομική τους ζωή από την αρχή.

Για να σταματήσει η δυσάρεστη εικόνα της μη αποδοχής κληρονομιάς. Συνεχίζοντας το κυβερνητικό έργο ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Χάρη Θεοχάρη.Από την συζήτηση για την αναζήτηση λύσεων στήν στήριξη του τουρισμού της Καστοριάς προέκυψαν:

1) τον φετινό χειμώνα θα υποστηριχθούν οι 3ή-4ήμερες εκδρομές επισκεπτών σε ορεινούς προορισμούς όπως της Καστοριάς, με χρηματοδότηση του κόστους που αναλόγως θα κυμαίνεται από 30-80%.

2) αναμένεται η Περιφέρεια να προχωρήσει σε συνεργασίες που της υποδείχθηκαν με ειδικούς μάνατζερς από το εξωτερικό για χειμερινό χιονοδρομικό τουρισμό.

Από το Γραφείο Τύπου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria