Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ιαχή που θα μείνει στην ιστορία – Το video τη στιγμή της απόφασης

Αρχική » Ελλάδα » Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ιαχή που θα μείνει στην ιστορία – Το video τη στιγμή της απόφασης

Συγκλονιστικές εικόνες έξω από το Εφετείο με 20.000 κόσμου να ξεσπούν σε ζητωκραυγές για την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”. Το βίντεο που κατέγραψε ο Μάνος Φραγκιουδάκης.

Ιστορικές στιγμές και ανατριχιαστικές εικόνες έξω από το Εφετείο. Με την ανακοίνωση της απόφασης για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως “εγκληματική οργάνωση” και επτά μελών της για τη διεύθυνσή και τον συντονισμό των δολοφονικών της ενεργειών, οι 20.000 περίπου που κατέκλυσαν τη Λ. Αλεξάνδρας και τους δρόμους γύρω από το Εφετείο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Από τα μεγάφωνα ακούγεται η ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο έκρινε ένοχους επτά κατηγορούμενους για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, όπως επίσης και τον Γ. Ρουπακιά για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους κατηγορούμενους για την επίθεση κατά των Αιγυπτίων ψαράδων: “Την προσοχή σας. Επόμενη ανακοίνωση του Τριμελούς Εφετείου. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση”, ακούστηκε για να ακολουθήσουν ζητωκραυγές και συνθήματα για τη νίκη της δημοκρατίας και την καταδίκη των νοσταλγών του ναζισμού.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο όπως το κατέγραψε ο ρεπόρτερ του News 24/7, Μάνος Φραγκιουδάκης:

Η στιγμή της ανακοίνωσης του τριμελούς Εφετείου: Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων: Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση. https://www.news247.gr/live-blog/diki-chrysis-aygis-i-ora-tis-apofasis.9010650.html

Gepostet von news247.gr am Mittwoch, 7. Oktober 2020

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια