ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς

” Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020″

   Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Καστοριάς, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, δημιούργησε τράπεζα αίματος για τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.
Στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια συνδιοργανώνει με το Νοσοκομείο ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020 στον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς, Γράμμου 32, από τις 08:30πμ – 13:30.

   Απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την Τράπεζα αίματος του συλλόγου. 

 HYPERLINK “http://4.bp.blogspot.com/-eYJrlzKuEU4/Ukhoh8GbX-I/AAAAAAABhrU/CPj0AauEK0M/s1600/3733.jpg” 

   Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας αίμα, είτε βοηθώντας στην «κάλυψη» της απουσίας των αιμοδοτών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων. 

   Παρακαλούμε, όσοι θα προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα να τηρήσουν τους κανόνες αιμοδοσίας (μη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, αλκοόλ, διατροφή). 

   Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η !!

   Ο εκπαιδευτικός που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο εκπαιδευτικός που μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο (2) επιπλέον μέρες (παράγραφος 5 του άρθρου 50 του Ν. 3528/07)

   Οι δύο αυτές ημέρες άδειας χορηγούνται πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.

Για το Δ.Σ.

       Η Πρόεδρος                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Βόλτση Αγγελική                                                   Κώστα Θάλεια

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια