Έγιναν 491 τεστ κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία το 10% ήταν θετικά στην Κοζάνη (φωτογραφίες)

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Έγιναν 491 τεστ κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία το 10% ήταν θετικά στην Κοζάνη (φωτογραφίες)

Στα 491 έφθασαν τα τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού που έγιναν σήμερα Παρασκευή από τον ΕΟΔΥ σε τρεις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα και την Καστοριά, με το 10% από αυτά να είναι θετικά στην Κοζάνη.

Τα 306 απ’ αυτά έγιναν στην πόλη της Κοζάνης, τα 100 στην πόλη της Πτολεμαΐδας και τα 85 στην πόλη της Καστοριάς. Από τα πρώτα δείγματα των rapid test επιβεβαιώνεται η ιδιαίτερη επιβάρυνση που υπάρχει στην πόλη της Κοζάνης, όπου ο ΕΟΔΥ αποφάσισε να επαναλάβει την ίδια διαδικασία και αύριο και στα τρία σημεία από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, καθώς υπήρξε μεγάλη προσέλευση πολιτών.

Αύριο επίσης θα γίνουν τεστ για την covid-19 και στο Εμπόριο Εορδαίας, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, ενώ παρόμοια διαδικασία θα γίνει τη Δευτέρα στην πόλη των Σερβίων από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Επίσης την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν μαζικοί έλεγχοι και σε σχολεία της περιοχής.

ΕΡΤ – Μάκης Νασιάδης

σ.σ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των rapid test σήμερα Παρασκευή στις τρεις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας:

Σε 100 rapid tests στην Πτολεμαίδα βρέθηκε μόλις 1 θετικό

Σε 200 rapid tests στην Κοζάνη βρέθηκαν 15 θετικά

Σε 85 rapid tests στην Καστοριά βρέθηκαν 3 θετικά

Δείτε φωτογραφίες από τη διαδικασία rapid test στην Πτολεμαϊδα:

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια