KYΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Η κληρωτίδα έβγαλε το El Clásico, Παναργειακός- Αστραπή Μεσ/μίας – Τα ζευγάρια των 4 ομίλων - OlaDeka

KYΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Η κληρωτίδα έβγαλε το El Clásico, Παναργειακός- Αστραπή Μεσ/μίας – Τα ζευγάρια των 4 ομίλων

Στον ίδιο όμιλο, τον 3ο, κληρώθηκαν στον θεσμό του κυπέλλου οι δύο ιστορικές ομάδες του νομού, Παναργειακός και Αστραπή Μεσοποταμίας.

Τα δύο σωματεία θα αναμετρηθούν για 61η φορά στην ιστορία τους, σε όλα τα επίπεδα διοργανώσεων (Πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ, Δ’ Εθνική, Τελικοί Κυπέλλου, Ημιτελικοί Κυπέλλου), ενώ για πρώτη φορά θα ανταμώσουν σε αγώνα Κυπέλλου Α’ φάσης.

Για την Α’ φάση κυπέλλου ερασιτεχνών οι τρεις ομάδες της Β’ κατηγορίας που προκρίθηκαν άνευ αγώνος στην β’ φάση ήταν : Νέα Καστοριά, Κεραυνός Χιλιοδένδρου και Νεστόριο.

Στην β’ φάση που θα διεξαχθεί στις 27-28 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχουν οι τρεις αυτές ομάδες, μαζί με τις 13 της Α’ κατηγορίας (σύνολο 16), όπου και τοποθετήθηκαν σε 4 ομίλους των 4 ομάδων ο καθένας και θα διεξαχθούν 3 μονοί αγώνες. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου προκρίνονται στην γ’ φάση του θεσμού (σύνολο 8 ομάδες).

Στην Γ’ φάση θα γίνει κλήρωση μεταξύ των οκτώ της Β’ φάσης και του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική και ο νικητής θα προκριθεί στην δ’ φάση (σύνολο 8 ομάδες). Οι επόμενες φάσεις θα διεξαχθούν κατόπιν κλήρωσης σε μονούς αγώνες.

Στον α’ όμιλο, Μαυροχώρι, Βογατσικό και Πεντάβρυσος, αποτελούν τα φαβορί για τις δύο προνομιούχες θέσεις, ενώ στον β’ όμιλο Νταηλάκη, Γραμμοχώρια και ΑΟ Κάστωρ έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Στον 3ο όμιλο Αστραπή Μ. και Παναργειακός αποτελούν τα ισχυρά φαβορί κόντρα σε Δόξα Αμπελοκήπων και Ελπίδες Μ., ενώ το ιστορικό ζευγάρι εφόσον προκριθεί σε κάποια επόμενη φάση του θεσμού, μπορεί να αναμετρηθεί εκ νέου, ενώ και στο πρωτάθλημα θα ανταμώσουν δύο φορές.

Τέλος στον 4ο όμιλο, Πολυκάρπη και Κορησός είναι τα φαβορί για την πρόκριση κόντρα σε Καστοριά και Βίτσι. 

Οι όμιλοι της β’ φάσης

1ος όμιλος

1η αγωνιστική

Χιλιόδενδρο-Μαυροχώρι

Βογατσικό-Πεντάβρυσος

2η αγωνιστική

Χιλιόδενδρο-Πεντάβρυσος

Μαυροχώρι-Βογατσικό

3η αγωνιστική

Πεντάβρυσος-Μαυροχώρι

Βογατσικό-Χιλιόδενδρο

2ος όμιλος

1η αγωνιστική

Νεστόριο-Γραμμοχώρια

Νταηλάκη-Κάστωρ

2η αγωνιστική

Νεστόριο-Κάστωρ

Γραμμοχώρια-Νταηλάκη

3η αγωνιστική

Κάστωρ-Γραμμοχώρια

Νταηλάκη-Νεστόριο

3ος όμιλος

1η αγωνιστική

Ελπίδες Μ.-Παναργειακός

Αστραπή Μ. – Αμπελόκηποι

2η αγωνιστική

Ελπίδες Μ. – Αμπελόκηποι

Παναργειακός-Αστραπή Μ.

3η αγωνιστική

Αμπελόκηποι-Παναργειακός

Αστραπή – Ελπίδες Μ.

4ος όμιλος

1η αγωνιστική

Καστοριά – Κορησός

Πολυκάρπη-Βίτσι

2η αγωνιστική

Καστοριά-Βίτσι

Κορησός-Πολυκάρπη

3η αγωνιστική

Βίτσι-Κορησός

Πολυκάρπη-Καστοριά

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το 3ο SUPER CUP

Το 3ο SUPER CUP μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, έχει οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Πενταβρύσου με το σχετικό πρωτόκολλο υγείας covid-19.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria