Ισραήλ: Στο Τελ Αβίβ… έβρεξε κάνναβη -Drone πλημμύρισε κεντρική λεωφόρο με πακετάκια του ναρκωτικού [βίντεο]

Αρχική » Κόσμος » Ισραήλ: Στο Τελ Αβίβ… έβρεξε κάνναβη -Drone πλημμύρισε κεντρική λεωφόρο με πακετάκια του ναρκωτικού [βίντεο]

«Δεν είναι πουλί, δεν είναι αεροπλάνο, είναι το ”Πράσινο Drone” που σας στέλνει δωρεάν κάνναβη από τους ουρανούς». Με αυτό το μήνυμα μια ομάδα υπέρ της νομιμοποίησης του χασίς στο Ισραήλ προλόγισε την απρόσμενη πρωτοβουλία της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης σε μια από τις πολύβουες λεωφόρους του Τελ Αβίβ, ένα μεγάλο Drone εμφανίστηκε στον ουρανό και δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να… βρέχει κάνναβη. Η πρωτοβουλία της ομάδας, που ζητάει τη νομιμοποίηση της κάνναβης στη χώρα, είχε ανακοινωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέλη της πραγματοποίησαν την «απειλή» τους.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο οδόστρωμα της λεωφόρου στο Τελ Αβίβ προκειμένου να μαζέψει ένα ή και περισσότερα από τα σακουλάκια με την ινδική κάνναβη, αγνοώντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Συνελήφθησαν δύο άνδρες για τη… βροχή κάνναβης
Η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε, σύμφωνα με το Reuters, δύο άτομα που φαίνεται πως ενορχήστρωσαν την ενέργεια αυτή στο Τελ Αβίβ και χειρίστηκαν το Drone που μοίρασε τα σακουλάκια. Οι αστυνομικοί σημείωσαν πως κατάφεραν να συλλέξουν τα περισσότερα από τα σακουλάκια με τα ναρκωτικά που έπεσαν στο έδαφος.

Σύμφωνα με το Reuters, η χρήση κάνναβης στο Ισραήλ επιτρέπεται μόνο για ιατρικούς σκοπούς, ενώ απαγορεύεται -παρότι έχει αποποινικοποιηθεί- η χρήση της για ψυχαγωγικούς λόγους.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια