Τουρκικός τουρισμός: 23.000 Ρώσοι τουρίστες έφτασαν τη Δευτέρα στην Αττάλεια - OlaDeka

Τουρκικός τουρισμός: 23.000 Ρώσοι τουρίστες έφτασαν τη Δευτέρα στην Αττάλεια

Πάνω από 23.000 Ρώσοι τουρίστες, με 80 πτήσεις, έφτασαν στην Αττάλεια την Δευτέρα, που ήταν η πρώτη ημέρα επανέναρξης των πτήσεων μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, σύμφωνα με τοπικούς τουριστικούς παράγοντες.

Η Αττάλεια ήταν ο πρώτος προορισμός στην Τουρκία που υιοθέτησε και εφάρμοσε το πρόγραμμα πιστοποίησης ασφαλών διακοπών, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τουριστών, όπως δήλωσε ο Erkan Yağcı, επικεφαλής της Ένωσης Τουριστικών Ξενοδοχείων της Μεσογείου (AKTOB), στο Anadolu Agency.

Η Αττάλεια είναι ο αγαπημένος προορισμός για τους Ρώσους. Μόνο πέρυσι, υποδέχθηκε περίπου 5,6 εκατομμύρια Ρώσους, σε σύνολο 15 εκατομμυρίων αφίξεων.

Ο Erkan Yağcı, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι με τις πρώτες πτήσεις “είδαμε τον ενθουσιασμό των Ρώσων”, που επανήλθαν στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο. Ο ίδιος επισήμανε ότι η ασφάλεια στις διακοπές είναι η κυρίαρχη προτεραιότητα για όλους στην Αττάλεια και όσο αυτό επιβεβαιώνεται η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Ο Ulkay Atmaca, επικεφαλής της Ένωσης διευθυντών ξενοδοχείων, δήλωσε ότι ο υψηλός αριθμός Ρώσων τουριστών που φτάνουν από την πρώτη μέρα σηματοδοτεί μια καλή αρχή για την τουριστική σεζόν, προσθέτοντας:

«Οι Ρώσοι τουρίστες απολαμβάνουν τη φύση, την πολιτιστική κληρονομιά, τη θάλασσα, τον ήλιο και τις παραλίες της Αττάλειας. Τις τελευταίες 10 ημέρες είδαμε ένα άλμα στον αριθμό των κρατήσεων, κάτι που προκαλεί ικανοποίηση και δίνει μια αισιοδοξία για την εξέλιξη της σεζόν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria