Ο Ελον Μασκ έβγαλε οκτώ δισ. δολάρια σε 24 ώρες. Είναι πλέον ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη - OlaDeka

Ο Ελον Μασκ έβγαλε οκτώ δισ. δολάρια σε 24 ώρες. Είναι πλέον ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη

O Ελον Μασκ είναι πλέον ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αφού σε μια μέρα αύξησε κατά οκτώ δισ. δολάρια την περιουσία του μετά την εκτόξευση τη Δευτέρα των μετοχών της Tesla κατά 11%, σε νέο υψηλό!

O Μασκ άφησε πίσω του στην πέμπτη θέση τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Μπερνάρ Αρνό, που είχε βρεθεί κάποια στιγμή τον Ιούλιο στη δεύτερη θέση της σχετικής παγκόσμιας κατάταξης.

Οι μετοχές της Τesla έκαναν ράλι τη Δευτέρα και η περιουσία του Μασκ έφθασε τα 84,8 δισ. δολάρια, χαρίζοντάς του την τέταρτη θέση στον δείκτη Βloomberg Billionaires Index, πίσω από τον CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, που έβγαλε και αυτός τρελά λεφτά την ώρα που ο κορονοϊός γονάτιζε την παγκόσμια οικονομία και η περιουσία του οποίου ανέρχεται τώρα στα 99 δισ. δολάρια.

Οι μετοχές της Tesla κατέγραψαν και χθες άνοδο της τάξης του 2,8% και συνολικά 339% σε διάστημα ενός χρόνου, αύξηση που πυροδότησε η εντεινόμενη προσδοκία ότι η εταιρεία θα συμπεριληφθεί στον δείκτη S&P 500. Ενας θρίαμβος για τον Μασκ, που είχε μπει προ διετίας στο στόχαστρο της αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και χρειάστηκε να παραιτηθεί από πρόεδρος της Tesla για ατυχείς αναρτήσεις στο Twitter.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria