Nick Cordero: Πέθανε ο 41χρονος σταρ του Broadway - Πάλευε 3 μήνες λόγω κορονοϊού - OlaDeka

Nick Cordero: Πέθανε ο 41χρονος σταρ του Broadway – Πάλευε 3 μήνες λόγω κορονοϊού

Ο κορονοϊός χτύπησε άσχημα τον 41χρονο ηθοποιό Nick Cordero, που έχασε τη μάχη με τη ζωή

Πέθανε από επιπλοκές λόγω κορονοϊού ο ταλαντούχος ηθοποιός του Broadway, Νικ Κορντέρο (Nick Cordero), ο οποίος έδωσε γενναία μάχη για τρεις μήνες στο νοσοκομείο. Ο 41χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην εντατική με πνευμονία, έχασε το πόδι του λόγω επιπλοκών της Covid-19 και ενώ όλοι ήλπιζαν ότι θα τα καταφέρει, η σύζυγός του ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τη δυσάρεστη κατάληξη.

Η Amanda Kloots, σύζυγος του Νικ Κορντέρο έμεινε στο πλευρό του ακούραστα όλους αυτούς τους μήνες, φροντίζοντας και το μωρό τους τον Ελβις, ενώ στο hashtag #wakeupnick (είχε πέσει σε κώμα για κάποιες μέρες και τον «καλούσαν» να ξυπνήσει) φίλοι και θαυμαστές έστελναν μηνύματα αγάπης στον ταλαντούχο καλλιτέχνη και την οικογένειά του.

«Ο Θεός έχει άλλον έναν άγγελο σήμερα. Ο αγαπημένος μου σύζυγος έφυγε από τη ζωή το πρωί. Ηταν ανάμεσα στην οικογένειά του, με τραγούδια και προσευχές και έτσι ήρεμα έφυγε από αυτό τον κόσμο» έγραψε η Amanda στο Instagram. «Ο Νικ ήταν ένα λαμπερό φως»…

https://www.instagram.com/p/CCSBM89Axt_/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bq7omgehilt/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο ηθοποιός διακρίθηκε στο μουσικό θέατρο και είχε προταθεί για βραβείο Τόνι.

Ο Νικ Κορντέρο χόρεψε κλακέτες στην 68η τελετή απονομής των Tony Awards, όπου ήταν υποψήφιος για την παράσταση «Bullets Over Broadway».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria