Κοζάνη: Ανδρας μπήκε με τσεκούρι στην Εφορία και χτύπησε 3 υπαλλήλους - OlaDeka

Κοζάνη: Ανδρας μπήκε με τσεκούρι στην Εφορία και χτύπησε 3 υπαλλήλους

Σοβαρά τραυματίας ένας εργαζόμενος – Διασωληνώθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ενας πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της περιοχής σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης όταν άντρας μπήκε μέσα με τσεκούρι, το είχε κρυμμένο σ’ ένα σάκο, και τραυμάτισε  τρία άτομα (δύο γυναίκες κι έναν άντρα) υπαλλήλους της ΔΟΥ. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν και το συνέλαβε η αστυνομία.

Η επίθεση στους εργαζομένους έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της πρωτοφανούς επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σοβαρή είναι η κατάσταση του άντρα υπαλλήλου (ηλικίας 50- 55 ετών) στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης, ο οποίος, νωρίτερα, δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι. Διασωληνώθηκε κι η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά “βαρύ”. Την ίδια στιγμή η μία από τις άλλες δύο εργαζόμενες που τραυματίστηκε από την επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών,   φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ η τρίτη εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι. Υπάρχει και μία ακόμη εργαζόμενη τραυματίας (πολύ ελαφρά), ευτυχώς η κατάσταση της φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Μεταφορά τραυματισμένης μετά την επίθεση.

Δήλωση γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο.

kozan.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria