Αλέξης Τσίπρας: Όταν έχεις χιούμορ και κάνεις ρελάνς - OlaDeka

Αλέξης Τσίπρας: Όταν έχεις χιούμορ και κάνεις ρελάνς

Μία από τις πολλές χιουμοριστικές λεζάντες που κυκλοφόρησαν σχολιάζοντας τη φωτογραφία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν αυτή που κυκλοφόρησε tokoulouri.com, συνοδευόμενο με ένα αντίστοιχο χιουμοριστικό κείμενο. Σε αυτή επέλεξε να απαντήσει και ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό, αναγνωρίζοντας την ως επιτυχημένη.

Το κείμενο έγραφε: «Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων. Ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το  μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας…»

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το δημοσίευμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανεβάζοντας την απάντησή του στα stories.

To όλο θέμα ξεκίνησε όταν μετά την πολιτική περιοδεία του στη Νάξου, πήγε με καΐκι στα Κουφονήσια. Εκεί μαζί με τη σύντροφό του και φίλους τους, και με τον Μάκης Μπαλαούρα, έκατσαν σε ταβέρνα να φάνε. Η εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν και η πιο κατάλληλη για να κυκλοφορήσει δημόσια, με τα μαλλιά “ανεμοδαρμένα” και πιθανόν μετά από μπάνιο στη θάλασσα.

Πόσο μάλλον το ενσταντανέ που τραβήχτηκε με τον έδειχνε σε ακόμα πιο σουρεαλιστική πόζα, θυμίζοντας αγουροξυπνημένο έφηβο μετά από ολονύκτιο πάρτι σε παραλία μέχρι που “έβγαλε ο ήλιος κέρατα”.  Αυτό δεν αξιολογήθηκε από τον Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος επέλεξε περιχαρής να ανεβάσει τις προσωπικές τους φωτό στα δικά του social media, προκαλώντας στο κοινό άπειρες λεζάντες γέλιου στο διαδίκτυο.


Μετά από ρέιβ πάρτι στη Μαλακάσα

Αναγνωρίζουμε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν διστάζει να αναγνωρίσει το αστείο και του το καταχωρούμε στα θετικά. Και περιμένουμε κι άλλες τέτοιες καλοκαιρινές φωτογραφίες…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria