Που αφιερώνει τις επιτυχίες του ο ΝΟΜΑΥ

Αρχική » Αθλητικά » Που αφιερώνει τις επιτυχίες του ο ΝΟΜΑΥ

NAYTIΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ /ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ 27-07-20        

Αφιερωμένες οι επιτυχίες της οικογένειας  του  Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωριου του Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος  Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων – Νεανίδων – Ανδρών – Γυναικών τα οποία διεξήχθησαν στις 22/7/2020 έως 27/7/20202 στο κωπηλατοδρόμιο  του Σχοινιά στον ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΚΟ.

Ο Ναυτικός Όμιλος  Μαυροχωρίου  συμμετείχε με 20 πληρώματα και 34 αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατακτώντας 9  πανελλήνια  μετάλλια .

1 χρυσό 

5 αργυρά 

3 χάλκινα 

3 τέταρτες  θέσης 

3 πέμπτες  θέσης 

3 έβδομες θέσης 

1 δεκατητριτη   θέση 

Κατακτώντας την 11η θέση στον γενικό πίνακα των μεταλλίων .

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 25 από τους 34 αθλητές κατέκτησαν πανελλήνιο μετάλλιο  και με αυτόν  τον τρόπο ,  ο Ναυτικός  Όμιλος Μαυροχωρίου αναρριχήθηκε στην 4η θέση τις γενικής βαθμολογίας  αφήνοντας πίσω  του μεγάλα ιστορικά σωματεία από όλη  την Ελλάδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως  οι αθλητές του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ  ήταν πρωταγωνιστές σε πολλές κούρσες των αγώνων κερδίζοντας  αρκετά μετάλλια δείχνοντας έτσι ότι είναι ανερχόμενη δύναμη στην κωπηλασία .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του ΝOΜAY, θέλοντας να τιμήσει τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο  για την  έντονη φιλανθρωπική του δράση τόσο στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για εμάς , όσο και στην τοπική κοινωνία της  Καστοριάς  για   την στήριξη στις υγειονομικές υποδομές της περιοχής μας που τόσο δοκιμάστηκε από την πανδημία του covid19, αποφασίσαμε πως καθ΄όλη  την διάρκεια των αγώνων όλες οι λέμβοι του σωματείου μας θα αγωνίζονται με τον διακριτικό τίτλο:  Καπετάν Παναγιώτης  σε ειδική σήμανση που θα αναγράφεται στο πλάι των λέμβων καθώς  και οι διακρίσεις  και  τα μετάλλια των πληρωμάτων των συγκεκριμένων σκαφών είναι αφιερωμένα στον καπεταν Παναγιώτη Τσάκο .

Επίσης ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΥ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ  συγχαίρει θερμά τόσο τους αθλητές  όσο και τους προπονητές  ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΛΟΥΧΟ και ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΙΝΤΖΟΥ  για τις επιτυχίες που κατέκτησαν καθώς και για την  4η θέση στην γενική βαθμολογία  του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  Κωπηλασίας  αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι στόχος όλων μας είναι η  ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι” με ίσες  ευκαιρίες για όλους τους αθλητές να αγωνιστούν  με στόχο την διάκριση.

Θα θέλαμε  επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε για ακόμα μια φορά τους  γονείς όλων των παιδιών, που είναι συμπαραστάτες σε όλες μας τις προσπάθειες που κάνουμε για την ανάπτυξη του αθλήματος και σε κάθε είδους  δραστηριότητας  με στόχο  την προβολή του τόπου μας .

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια