Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα 28χρονου στην γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ στην Άρτα! - OlaDeka

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα 28χρονου στην γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ στην Άρτα!

Έχασε τη ζωή του, βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου, από ηλεκτροπληξία την ώρα της δουλειάς του

Τραγωδία! Εργαζόμενος στη γαλακτοβιομηχανία «Ήπειρος» έχασε τη ζωή του, βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου, από ηλεκτροπληξία την ώρα της δουλειάς του.
 Ο λόγος, για τον Χρήστο Ζορμπά, 28 ετών, με καταγωγή από το Αθαμάνιο, ο οποίος διέμενε στην Άρτα αλλά επισκέπτονταν πολύ συχνά το χωριό του όπου ζει η γιαγιά του. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αθαμανίου, Σπύρος Φώτης, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα το πρωί της Κυριακής, είπε ότι «το χωριό είναι συντετριμμένο. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ο Χρήστος ήταν ένα παιδί εργατικότατο, φιλότιμο και αξιαγάπητο στην μικρή μας κοινωνία. Θα μας λείψει».
   Κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα του 28χρονου ηλεκτρολόγου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως από κάποιους γίνεται λόγος για εντατικοποίηση της εργασίας.
   Εκτός από τους συγχωριανούς και τους φίλους του «σοκ» έχουν υποστεί και οι συνάδελφοί του που τον περιγράφουν ως υπόδειγμα ήθους, συνέπειας και εργατικότητας.
   Ο άτυχος εργαζόμενος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άρτας όπου διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος προήλθε από ηλεκτροπληξία.
   Το γεγονός έχει γίνει ήδη γνωστό στο Εργατικό Κέντρο Άρτας, με τον πρόεδρό του, Γιώργο Αλιφτήρα, να δηλώνει στον Ταχυδρόμο ότι πρόκειται -και μάλιστα άμεσα- να προκληθούν αντιδράσεις. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σήμερα κιόλας (Κυριακή 7 Ιουνίου) να υπάρξει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την γαλακτοβιομηχανία «Ήπειρος».
   Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria