Η κόρη της Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, νόσησε από κορονοϊό - OlaDeka

Η κόρη της Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, νόσησε από κορονοϊό

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα, είναι η φοιτήτρια που φέρεται να διοργάνωσε κάλεσμα σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο οποίο φέρεται να κόλλησαν κορονοϊό κάποιοι από τους προσκεκλημένους, κυρίως νέοι άνθρωποι που ανήκουν στην ελίτ της συμπρωτεύουσας. Ωστόσο, ο δικηγόρος της κ. Μπέτα  Τέλλος Αγαπηνός διαψεύδει κατηγορηματικά πως πραγματοποιήθηκε οποιαδήποτε «πάρτι», καθώς κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες βρισκόταν στο Λονδίνο.

Τι γράφτηκε για το υποτιθέμενο «πάρτι»

Όταν ξέσπασε η επιδημία, η 26χρονη κοπέλα βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει Νομική στο City Law School of London, ενώ επαναπατρίστηκε προ ολίγων ημερών με έκτακτη πτήση, μέσω της γειτονικής Βουλγαρίας, στη Σόφια, και από εκεί έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη.

Παρά την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών, την οποία όλοι όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό είναι υποχρεωμένοι να τηρούν, πόσο μάλλον από τη Βρετανία, όπου το πρόβλημα με τον ιό είναι ακόμα σοβαρό, η νεαρή φοιτήτρια λέγεται ότι όχι μόνο παραβίασε τον εγκλεισμό, αλλά έκρινε συνετό να διοργανώσει και κάλεσμα για τους φίλους της -κυρίως νέους της ελίτ της Θεσσαλονίκης- στον κήπο της εντυπωσιακής βίλας των 500 τ.μ. με πισίνα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης η οποία ανήκει στην εύπορη οικογένειά της.

Αν και η φοιτήτρια ήταν ασυμπτωματική όταν έφτασε στην Ελλάδα, στη συνέχεια εμφάνισε συμπτώματα υψηλού πυρετού και βήχα και, αφού υποβλήθηκε σε τεστ, διαγνώστηκε με COVID-19. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει αποθεραπευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε ιχνηλάτηση των επαφών της βρίσκεται το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, καταβάλλοντας προσπάθεια να περιοριστεί ο κύκλος, ενώ στην κοπέλα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι έχουν αρχίσει να γίνονται στους μετέχοντες του πάρτι και αναμένονται τα αποτελέσματα περισσότερων από 30 τεστ, καθώς και άλλων από άτομα, τα οποία ήρθαν σε επαφή με την κοπέλα τόσο στη βίλα στο Πανόραμα όσο και στο εξοχικό της στη Χαλκιδική, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ακόμα, όπως μεταδίδει το makthes, συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και η διενέργεια των τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της διασποράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ, όπου έγινε η δειγματοληψία.

Πάντως, έκδηλη είναι η ανησυχία για το πόσο έχει διασπαρεί ο ιός και η ιχνηλάτηση, καθώς όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, διευρύνεται σε μεγάλο κύκλο ανθρώπων.

Κι όλα αυτά την επομένη της ευρείας σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εντατικοποίηση των ελέγχων και τη λήψη πρόσθετων μέτρων σε τοπικό επίπεδο όπου χρειαστεί, με αφορμή τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα. Η απόφαση του πρωθυπουργού πάρθηκε μετά το κρούσμα στο beach bar της Μυκόνου, όπου υπήρξε μεγάλος συνωστισμός ατόμων, που αψήφισαν τον κίνδυνο της διασποράς του κορονοϊού.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Η 26χρονη Χριστιάνα, η οποία έχει κλειδώσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, από τον πρώτο γάμο της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη γνωστών νυχτερινών κέντρων, Τάκη Μπέτα.

Με καλλιτεχνικές ανησυχίες και έντονο ενδιαφέρον για τη ναυτιλία, τελικά αυτό που κέρδισε την Χριστιάνα ήταν η Νομική. Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο ολοκλήρωσε τις σπουδές της και παρέλαβε το δεύτερο πτυχίο της από το διακεκριμένο βρετανικό κολλέγιο.

Τότε, με υπερηφάνεια για την κόρη της, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανάρτησε βίντεο από την τελετή ορκωμοσίας της νεαρής Χριστιάνας και έγραψε:

«Είναι η δικηγόρος μου και εγώ η πιο περήφανη μαμά. Σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στη σκληρή σου προσπάθεια».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria