Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Η 10χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα που την άρπαξε (video) - OlaDeka

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Η 10χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα που την άρπαξε (video)

Κοντά στην εξιχνίαση της αρπαγής και εξαφάνισης της μικρής Μαρκέλλας βρίσκονται οι αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρκέλλα έχει ήδη αναγνωρίσει τη γυναίκα που την άρπαξε από το δρόμο. Ύστερα και από αυτή την εξέλιξη οι έρευνες στρέφονται σε μια γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Οι αρχές έχουν αναλύσει και στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας όπου έχει καταγραφεί η εν λόγω γυναίκα. Υπενθυμίζεται ότι το παιδί εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε μόνο του σε ένα βενζινάδικο στην Καλαμαριά το πρωί του Σαββάτου. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο μικροσκόπιο της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη έχει μπει μια γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας σε διάφορα βίντεο. Σε κανένα από τα βίντεο η εν λόγω γυναίκα δεν βρίσκεται μαζί με την Μαρκέλλα.

Κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να περπατά κοντά στο σημείο εξαφάνισης της 10χρονης την ώρα που το παιδί σχόλασε από το σχολείο. Επίσης, έχει καταγράφει σε βίντεο στην περιοχή της οδού Θ. Σοφούλη την ώρα εύρεσης της 10χρονης.

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους. Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε την Κυριακή αλλά μόνο για λίγα λεπτά. Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της.

Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria