Η ΠΔΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ – (2η και 3η μέρα)

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Κοζάνη » Η ΠΔΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ – (2η και 3η μέρα)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνεχίζει τις επαφές ο Συντονιστής του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Κωνσταντίνος Μουσουρούλης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη

  Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γιώργος μαζί με τον Συντονιστή του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κωνσταντίνο Μουσουρούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Τσιούμαρη Γρηγόριο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Μετάβασης κ. Κιάνα Στέργιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδη Νικόλαο πραγματοποίησαν επίσκεψη  αρχικά στο Διοικητήριο της ΔΕΗ και μετά στην υπό κατασκευή Μονάδα V.

  Αργότερα επισκέφτηκαν τον Δήμο Εορδαίας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Πλακεντά Παναγιώτη με κύριο  θέμα συζήτησης τη βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια συναντήθηκαν  με μέλη της Αντιπολίτευσης του Δήμου.

Ακολούθησαν  συναντήσεις  με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ – Σπάρτακος στο Δημαρχείο Εορδαίας.

  Η Τρίτη μέρα του προγράμματος ολοκληρώθηκε  με συνάντηση με τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ, τον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΔΕΗ, αλλά και με το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «Ένωση» στο Δημαρχείο Εορδαίας.

Δελτίο Τύπου για την 2η ημέρα επίσκεψης του κ. Μουσουρούλη:

Δεύτερη ημέρα επίσκεψης του Συντονιστή του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κωνσταντίνου Μουσουρούλη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Μουσουρούλης μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γιώργο επισκέφτηκαν τον Δήμο Κοζάνης, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης  κ. Λάζαρο  Μαλούτα με κύριο  θέμα συζήτησης τη βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης Κοζάνης και στη συνέχεια συναντήθηκε με μέλη της Αντιπολίτευσης του Δήμου.

  Ακολούθησαν  συναντήσεις  με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και  του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης στο κτίριο της ΖΕΠ.

  Η δεύτερη μέρα του προγράμματος ολοκληρώθηκε  με συνάντηση με εκπροσώπους Τεχνικών Εταιρειών, αλλά και με την Ομάδα  Εργασίας για την προετοιμασία μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική περίοδο στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια