ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ: ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ…ΟΡΦΑΝΟ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ: ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ…ΟΡΦΑΝΟ

12 τα νέα κρούσματα στην Καστοριά σύμφωνα με τον ditikostipos.gr που αναφέρει:

«Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που διαμορφώνται τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με την επανεμφάνιση του κορωνοϊού στην Καστοριά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκε μόνο ένα θετικό αποτέλεσμα, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων σε 12. Το κρούσμα αυτό είναι σχετιζόμενο με τα προηγούμενα.

Παράλληλα, όπως ήδη απο χθες είχε γίνει γνωστό, αρνητικά βγήκαν 40 αποτελέσματα από ισάριθμα δείγματα, από την ιχνηλάτηση των προηγουμένων γνωστών κρουσμάτων, γεγονός που δίνει ανάσες και αισιοδοξία.

Σε 8 δείγματα θα γίνει επανάληψη καθώς η εικόνα τους δεν ήταν ξεκάθαρη και χαρακτιρίστηκαν ως ακατάλληλα. Ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία πάντα με τις υγεινομικές και τοπικές αρχές παρακολουθεί λεπτομερώς την κατάσταση, η οποία δεν εμπνέει ανησυχία.»

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση είναι απόλυτα ελεγχόμενη και δεν υπάρχει καμία σκέψη για λήψη άλλων μέτρων, πέρα από αυτά που ισχύουν σε όλη την Ελλάδα και αφορά την τήρηση των μέτρων προσωπικής προστασίας και τις αποστάσεις.»

Το voria.gr γράφει:

Από τα συνολικά 10 νέα κρούσματα του κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ (σ.σ. ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ) υπάρχει και ένα χωρίς στοιχεία επικοινωνίας και κατοικίας.

Συνολικά 10 είναι τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στα 3376, ενώ 10 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Συγκεκριμένα, δύο κρούσματα είναι εισαγόμενα οδικώς από την Αλβανία, τρία από την περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, ένα από την Αττική, ένα από την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, δύο από την περιφερειακή ενότητα Ροδόπης και ένα χωρίς… στοιχεία επικοινωνίας και κατοικίας.Π

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια