Δωρεά ιατρικού υλικού στα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Αρχική » Γούνα » Δωρεά ιατρικού υλικού στα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, οι φορείς της ελληνικής γουνοποιίας  συμμάχησαν  προκειμένου να ενισχύσουν τα Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας. 

Μετά τις δωρεές στα Κ.Υ. Σιάτιστας και Τσοτυλίου, οι δωρεές συνεχιστήκαν στα Κ.Υ Καστοριάς και Άργους Ορεστικού. 

Συγκεκριμένα η Παγκόσμια Ομοσπονδίας Γούνας, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας μαζί με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Άργους Ορεστικού, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων και τις  γουνοποιητικές επιχειρήσεις/επιχειρηματίες Manakas-Gravas Furs, Manzari Group S.A.,  Αλέξανδρο Παπαγεωργίου (Γερμανία),   Αφοί Παπαγεωργίου,  Αφοί Ν. Γκλιάγια, Κωνσταντίνο Παπανικολάου και Βασίλειο Μαντζάρης  προέβησαν την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2020  στη δωρεά  ιατρικού υλικού στα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και Άργους Ορεστικού. 

Η δωρεά περιελάμβανε μάσκες FF3, μάσκες FF2,  Medical Masca, στολές υψηλής προστασίας, στολές μεσαίας προστασίας και  ασπίδες προστασίας.

«Οι φορείς και οι επιχειρηματίες της ελληνικής γουνοποιίας ενωθήκαμε, προκείμενου να ενισχύσουμε τα Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας. Από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού με συντονισμένες και συλλογικές κινήσεις κάναμε πράξη την υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε όλους όσοι μάχονται στην πρώτη γραμμή για την υγεία μας. Οι εργαζόμενοι των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας, αλλά και όλης της Ελλάδας είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, για όλα όσα μας έχουν προσφέρει», ήταν τα λόγια του Προέδρου της Ε.Ο.Γ. Δημήτριου Κοσμίδη.  

Τέλος να σημειωθεί  πως έχει προηγηθεί η δωρεά ενός μηχανήματος-συστήματος απολύμανσης αέρα σε νανοκλίμακα προς το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπως επίσης και η δωρεά ιατρικού υλικού στα Κέντρα Υγείας Σιάτιστας και Τσοτυλίου. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας  Άργους Ορεστικού κ.  Μαγαλιός Σταύρος και  το προσωπικό του εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Ομοσπονδία Γούνας και τον πρόεδρό της κ. Κοσμίδη Δημήτριο για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν  στη μονάδα μας μέσα ατομικής προστασίας.

Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί  άλλη μία έμπρακτη απόδειξη  στήριξης  στο δύσκολο έργο του Κέντρου Υγείας μας. 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια