Έτοιμο και φωτισμένο το πανέμορφο “μπαλκόνι” και η σπηλιά του “κάστρου” στο Νεστόριο

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Έτοιμο και φωτισμένο το πανέμορφο “μπαλκόνι” και η σπηλιά του “κάστρου” στο Νεστόριο

Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Νεστορίου ξεκίνησε την ανάδειξη και τον φωτισμό του “μπαλκονιού” και της σπηλιάς του “κάστρου” στο Νεστόριο.
Ανέλαβαν δράση τα συνεργεία που κλάδεψαν, κούρεψαν τα χόρτα, καθάρισαν, συντήρησαν και περιποιήθηκαν τον χώρο, ενώ ταυτόχρονα δούλευε και το συνεργείο των ηλεκτρολόγων που τοποθέτησε για πρώτη φορά φωτιστικά και προβολείς στο “μπαλκόνι”, στις σκάλες που οδηγούν στην σπηλιά, στα βράχια και στην ίδια την σπηλιά.
Έτσι ένας πανέμορφος χώρος με καταπληκτική θέα, που τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί μέσα στα αγκάθια, τα χόρτα, τα κλαδιά και τα σκουπίδια, αναδείχθηκε και αποδόθηκε και πάλι ανανεωμένος, καθαρός, όμορφος και φωτισμένος στην διάθεση του κάθε επισκέπτη.
Προτρέπουμε λοιπόν όλο τον κόσμο, ντόπιους και ξένους να τον επισκεφτούν όλες τις ώρες, μέρα ή νύχτα. Το πράσινο περιβάλλον και η θέα που σοκάρει αφήνει άναυδο τον κάθε επισκέπτη.
Δήμος Νεστορίου

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια