Πυρ κατά ριπάς από Ουσταμπασίδη: Βγάλανε κείμενο του Ιανουαρίου σήμερα - Θέλουν να παρουσιαστούν ως Σωτήρες - OlaDeka

Πυρ κατά ριπάς από Ουσταμπασίδη: Βγάλανε κείμενο του Ιανουαρίου σήμερα – Θέλουν να παρουσιαστούν ως Σωτήρες

Τον δικό του…ανένδοτο φαίνεται να έχει κηρύξει ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης και μετά τη χθεσινή του παραίτηση εν μέσω δηκτικών δηλώσεων με πολλούς αποδέκτες και αφού ακολούθησε σήμερα προώθηση από την ΠΕ Καστοριάς μιας επιστολής (ερωτηματικά δημιουργεί ο λόγος της προώθησης της σήμερα, ενώ συντάχθηκε τον Ιανουάριο) για τη διεκδίκηση του ιστορικού κειμηλίου-κυπέλλου του 1980, επανήλθε δριμύτερος με νέες δηλώσεις και προαναγγελία απάντησης σε…πολιτικά λαμόγια και κίβδηλους σωτήρες:

«Θα έχουμε μεγάλη πλάκα να το θυμάστε…. ???? Έχω πολλά ράμματα … Και για άλλους… Επίσης Τυχαίο πού η Επιστολή βγήκε Σήμερα … Εν καιρώ τα λέμε..!!! Πολιτικοί Απατεώνες όλοι σας… Στην ώρα σας..!!!»

Λίγο αργότερα συνέχισε:

«Καί από τόν Ιανουάριο πού συντάχθηκε τό κείμενο.. σήμερα τό βγάλανε στον Αέρα..;;;; Θα σας Απαντήσω όλους μαζί ….. Κάποιοι δεν λένε να αλλάξουν Ρότα…. Ούτε ο ιός τους Άλλαξε…. Συνεχίζουν νά μάς περνούν για χαζούς… Υποτιμούν την Νοημοσύνη μας… Λυπάμαι … Θέλουν να παρουσιαστούν ως Σωτήρες…. Κούνια πού σάς κούναγε… Νομίζετε ότι όπως την περίπτωση του ιού…θά χειραγωγήσετε τον Κόσμο …. Έρχεται η Απάντηση σε λίγο … Πολιτικά λαμόγια…. Καί τρωκτικά τού Συστήματος…!!!»

Λίγο πριν είχε προηγηθεί ένα άλλο σχόλιο που απευθύνονταν αλλού, αλλά για το ίδιο θέμα:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria