Υπάρχει ένα έξυπνο βιβλίο με τίτλο «Όλα όσα οι άνδρες ξέρουν για τις γυναίκες»... - OlaDeka

Υπάρχει ένα έξυπνο βιβλίο με τίτλο «Όλα όσα οι άνδρες ξέρουν για τις γυναίκες»…

Τα βιβλία είναι ένας ευχάριστος τρόπος (όχι για όλους δυστυχώς), για να περάσουν την ώρα τους. Ή ακόμα και για να μάθουν κάτι. Τα τελευταία δεν χρειάζεται να είναι προϊόντα διατριβής ετών και επιτόπιας έρευνας ιστορικών, επιστημονικών και λοιπών γεγονότων. Πολλές φορές τα δημοφιλή βιβλία είναι βιβλία γνώμης που βοηθάνε στην βελτίωση του εαυτού. Τα βιβλία αυτοβελτίωσης όπως τα λένε.

Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το υπερμέγεθες κάδρο. Μόνο που οι άντρες δεν είναι συνήθως καλοί σε αυτήν την ανάλυση. Ωστόσο τι θα γινόταν αν υπήρχε ένα βιβλίο με τίτλο «Όλα όσα οι άνδρες ξέρουν για τις γυναίκες»; Σίγουρα ο τίτλος του θα αποτελούσε δέλεαρ.

Και αυτό το βιβλίο υπάρχει. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1989 από τον Dr. Alan Francis. Έχει 128 σελίδες, με τον επίδοξο αγοραστή να το βρίσκει ελκυστικό και από τον τίτλο και από το μέγεθος.

Όταν το ανοίξεις όμως θα καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα έξυπνο και παιχνιδιάρικο πόνημα. Γιατί και οι 128 σελίδες είναι λευκές. Κενές. Ο Dr. Alan Francis θεώρησε πως ακριβώς αυτό είναι που ξέρουν οι άντρες για τις γυναίκες. Τίποτα. Και πέρασε την «σοφία» του στο συγκεκριμένο βιβλίο.

Το βιβλίο πωλείται κανονικά σε βιβλιοπωλεία αλλά και διαδικτυακά και είναι ένας ωραίος τρόπος να προκαλέσεις ένα σύντομο ή ακόμα και παρατεταμένο γέλιο. Και σίγουρα θα είναι κι ένα αρκετά έξυπνο βιβλίο για δώρο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria