Χορέψτε το αδέρφια σε ότι στυλ γουστάρετε! Καστοριά-Παναιτώλιο-Καινούριο-Αγρίνιο-Αθήνα gmw την καραντίνα!

“Τσιφτετέλι Αυτόνομον” από τον Ζήση Ναούμ και τους φίλους του

Αρχική » Πολιτισμός » Χορέψτε το αδέρφια σε ότι στυλ γουστάρετε! Καστοριά-Παναιτώλιο-Καινούριο-Αγρίνιο-Αθήνα gmw την καραντίνα!

“Τσιφτετέλι Αυτόνομον”
Οι Αυτόνομοι-παντελώς χειροποίητο.
Εν μεσω καραντινας είχα την ιδεα να διασκευάσουμε αυτό το τραγούδι του ’80, με στοιχεία ροκ, δημοτικό, λαϊκό, ραπ και να το ηχογραφήσουμε ιντερνετικά.Ο Σπύρος Νικολάου σκέφτηκα είναι ο πιο ικανός να το στηρίξει φωνητικά και να το κάνει δικό του ερμηνευτικά.Εκανα την ενορχήστρωση και φώναξα τον Νίκο Καραγιαννόπουλο τον κορυφαίο να μας δώσει τις νότες του κλαρίνου του, τον Pixel το φιλαράκι να ραπάρει με δικούς του στίχους (του το κάνω δώρο για το φρέσκο διδακτορικό του!!), τον Ζήση Ναούμ με τα κρουστά και τελευταία στιγμή ο Νίκος Καλαμπαλίκης επαιξε και την μπασσογραμή.Εβαλα τις κιθάρες και τα σύνθια και μία μέρα πριν την άρση της καραντίνας ήταν έτοιμο.Παιδεύτηκα λιγο με το μοντάζ και νάτο!
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ-ΑΓΡΙΝΙΟGanias Spiros Nikolaoy Ganian– Φωνή Nicholaos Karagiannopoulos-καβαλι,κλαρίνο Ζήσης Ναούμ– κρουστά Dimitris Dimitriadis-ραπάρισμα Yannis Psimadas-κιθάρες ενορχήστρωση Kalabalikis Nikos-Bass.
Agrinio
Η σύνθεση είναι του Γιάννη Ζουγανέλη και οι στίχοι του Κλήμη Σταχτόπουλου. Χορέψτε το αδέρφια σε ότι στυλ γουστάρετε!
Καστοριά-Παναιτώλιο-Καινούριο-Αγρίνιο-Αθήνα gmw την καραντίνα!

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια