Συμβολική κινητοποίηση του σωματείου Γουνεργατών Καστοριάς για τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά - OlaDeka

Συμβολική κινητοποίηση του σωματείου Γουνεργατών Καστοριάς για τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά

Σε συμβολική κινητοποίηση προχώρησε σήμερα το Σωματείο Γουνεργατών Καστοριάς τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά. Στο κάλεσμα του σωματείου ανταποκρίθηκαν εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας συγκεντρώθηκαν απέναντι από την π.Νομαρχία.

Την ομιλία έκανε ο Αλέκος Τίγκας, μέλος του σωματείου Γουνεργατών και μελος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς, όπου τόνισε ότι οι ανάγκες, τα δικαιώματα και οι διεκδικήσεις μας δε θα μπουν σε καραντίνα! Οι εργαζόμενοι ούτε μπορούμε ούτε πρέπει να πληρώσουμε ξανά!

 Αναφερόμενος στους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους γουνεργάτες, κάλεσε σε οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς για να απαιτήσουμε μέτρα προστασίας της Υγείας στους χώρους δουλειάς και την κατάργηση των αντεργατικών μέτρων που νομοθετήθηκαν στην πανδημία με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η 1η Μάη μας θυμίζει την τεράστια αλήθεια ότι ο πιο θανατηφόρος ιός είναι ο καπιταλισμός!! Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria