Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ και αξιωματικό της Πυροσβεστικής Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ και αξιωματικό της Πυροσβεστικής Καστοριάς

Απίστευτο επεισόδιο διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί ανάμεσα σε υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ και σε αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς.

Όλα έγιναν στον Άγιο Αθανάσιο όπου και μετέβησαν εκπρόσωποι της ΠΕ Καστοριάς, της ΔΕΥΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για συνεννόηση αναφορικά με κάποιες τεχνικές διευθετήσεις πυροπροστασίας. Όταν ο υψηλόβαθμος αξιωματικός της πυροσβεστικής παρουσίασε την πρόταση του, άκουσε με έκπληξη από τον υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ να αναφέρει με αρνητισμό ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι πυροσβέστες που…όλη μέρα παίζουν τάβλι!

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και λίγο έλειψε να έχουμε κι άλλα και παρότι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, ο αξιωματικός φαίνεται να είναι σφόδρα ενοχλημένος ακόμη και αυτή την ώρα, για την προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στο σύνολο της υπηρεσίας από τον υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Πέτρος Τόσκος ο οποίος δήλωσε μεν περίλυπος για τα γεγονότα, αλλά ανέφερε δε χαρακτηριστικά: «Τι να κάνω, δεν τον ξέρετε;»

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια