Παπαδημούλης: “Έχω δώσει χιλιάδες ευρώ, που έγιναν δωρεές στο νοσοκομείο της Καστοριάς…Δέχθηκα οργανωμένη επίθεση για το πόθεν έσχες”

«Δέχθηκα οργανωμένη επίθεση για το πόθεν έσχες»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Παπαδημούλης: “Έχω δώσει χιλιάδες ευρώ, που έγιναν δωρεές στο νοσοκομείο της Καστοριάς…Δέχθηκα οργανωμένη επίθεση για το πόθεν έσχες”

Τι δήλωσε για τις επιθέσεις που δέχεται για την περιουσία του – Ζήτησε από τον Μητσοτάκη να γίνει πιο διεκδικητικός στο θέμα των ευρωομολόγων

Έλεος πια με την υποκρισία, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τη στήριξη κοινωνικών δράσεων, μέσω του ταμείου του ΣΥΡΙΖΑ. Κι επειδή κάποιοι είπαν πάλι ψέματα, ότι δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας, να πω ότι πάλι μέσω του ΣΥΡΙΖΑ έχω δώσει χιλιάδες ευρώ, που έγιναν δωρεές στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Είμαι περίπου 10 χρόνια ευρωβουλευτής, διανύω την τελευταία μου θητεία, εκλέχτηκα πριν από έναν περίπου χρόνο πρώτος στη λίστα των ευρωβουλευτών, όπου με ψήφισαν περίπου 300.000 άνθρωποι, και δεν σκοπεύω να μείνω αιωνίως στην πολιτική. Έχω, επίσης, εκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, που σημαίνει ότι εκπροσωπώ τη χώρα μου στο εξωτερικό. Το ότι είμαι ένας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έχω παράλληλα και μια διεθνή διακεκριμένη θέση, με καθιστά στόχο της ΝΔ. Ας με χτυπήσουν για τις απόψεις μου, όχι όμως με ψέματα και με λάσπη».

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια