“Μένουμε σπίτι” τραγουδούν και παίζουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » “Μένουμε σπίτι” τραγουδούν και παίζουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

Στο Μουσικό Σχολείο Καστοριάς οι μαθητές θέλησαν με τον δικό τους τρόπο να αντισταθούν σε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργήθηκε από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωναϊού.

Ο κάθε μαθητής έκανε πρόβα από μόνος του στο σπίτι του και τελικά έπαιξε μουσική και τραγούδησε με σκοπό να εκφράσει τα συναισθήματά του και με τον τρόπο του δώσει ελπίδα σε όλους μας.

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν πολλά μικρά βίντεο τα οποία συνδέθηκαν σε ένα, δημιουργώντας έτσι μια εξ’ αποστάσεως ορχήστρα η οποία παρόλο που συναντήθηκε αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, κατάφερε να παίξει και να εκφραστεί σαν να είχαμε συναντηθεί όλοι από κοντά!

Το τραγούδι είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από μαθητές Γυμνασίου οι οποίοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους προσπαθώντας ο κάθε ένας ανάλογα με το επίπεδο και την τάξη του να προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσε.

Με πολλές ευχές από το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς,οι μαθητές μας μαζί με τον καθηγητή – διευθυντή της ευρωπαϊκής ορχήστρας του σχολείου κ. Κ. Ταμβάκη, στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας και εύχονται καλή αντάμωση με τους φίλους και συμμαθητές τους!

Ο τίτλος του τραγουδιού:

Μένουμε σπίτι…!

Μένουμε σπίτι,

Με την ελπίδα ότι αύριο ο κόσμος θα είναι πιο ασφαλής

Μένουμε σπίτι,

Με υπομονή τηρώντας τους κανόνες για για την ασφάλεια μας

Μένουμε σπίτι,

με πίστη ότι όλα θα πάνε καλά και γι αυτό δείχνουμε κουράγιο!

Μένουμε σπίτι,

και πάνω από όλα φροντίζουμε να μεταδίδουμε την θετική μας ενέργεια ώστε να γίνει ο κάθε ένας από εμάς, παράδειγμα για τον διπλανό του!

Μένουμε σπίτι,

και μπορεί να μας λείπουν οι παρέες και οι ανέμελοι περίπατοι με τους φίλους μας όμως σύντομα και πάλι…

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Gepostet von Ola Deka Kastoria am Freitag, 1. Mai 2020

Παρακάτω υπάρχουν 2 σύνδεσμοι:

ΑΡΧΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (FULL HD) Μέγεθος: 2,33 Gb

(χρειάζονται αρκετά λεπτά για να κατέβει! και κάποιες λιγότερο ισχυρές ή παλαιές συσκευές μπορεί να μην μπορούν να το παίξουν!)

https://drive.google.com/…/1MGRS0

—-

ΑΡΧΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Μέγεθος: 802 Mb

(Κατεβαίνει πιο γρήγορα και είναι σχετικά καλό σε εικόνα και ήχο! Όλες οι συσκευές μπορούν να το αναπαράγουν!)

https://drive.google.com/file/d/1MGRS05kX70u3UGXUcUH5uo4JHxaWtOLM/view?fbclid=IwAR3FZ1CZYSWraXiDet_MbmlSHxDvrXqcJU81xO7G60OOXyvZnYfypjG_poU

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια