Προσφορές της Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς σε Μεσοποταμία και Γηροκομείο

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Προσφορές της Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς σε Μεσοποταμία και Γηροκομείο

Στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα και δη στην Καστοριά, η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς, προχώρησε σε μία δωρεά εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα. Τη Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 φροντίσαμε να παραδοθούν τρόφιμα, απορρυπαντικά και είδη προσωπική υγιεινής προς το Γηροκομείο Καστοριάς με τις θερμότερες ευχές όλων των μελών της ομάδας μας για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Οι εβδομάδες αυτές που διανύουμε έχουν κριθεί ιδιαίτερα δύσκολες για όλους τους κατοίκους του νομού μας, πόσο μάλλον για τους ηλικιωμένους που διαβιούν χωρίς τη ζεστασιά της οικογένειάς τους. Θεωρήσαμε χρέος μας, λοιπόν, να φροντίσουμε όσους μας φρόντισαν στο παρελθόν, όσους μας θρέψανε και μας έφεραν στη ζωή.

Ακόμη η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Καστοριάς, θέλοντας να στηρίξει την Έκτακτη Ομάδα “Βοήθειας Στο Σπίτι” του Δήμου Καστοριάς και συγκεκριμένα τους εργαζόμενους που αυτές τις μέρες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του ιού COVID-19, προχώρησε τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 σε δωρεά που συμπεριλάμβανε γάντια, αντισηπτικά, μπουκαλια νερών και σνακ ούτως ώστε να γίνει το έργο τους ευκολότερο και με ασφάλεια.

Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε έξω,στην πρώτη γραμμή και φροντίζετε για όλους εμάς που μένουμε στο σπίτι.

#menoumespiti για να είμαστε όλοι καλά και να ανταμώσουμε ξανά

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια