Η σύζυγος του Κώστα Ντίκου στον ΣΚΑΪ: “Ο σύζυγός μου ανήκε στις ευπαθείς ομάδες και του έλεγαν να μείνει σπίτι”

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Η σύζυγος του Κώστα Ντίκου στον ΣΚΑΪ: “Ο σύζυγός μου ανήκε στις ευπαθείς ομάδες και του έλεγαν να μείνει σπίτι”

Στον SKAΙ μίλησε σήμερα το απόγευμα η σύζυγος του Κ. Ντίκου, του συμπολίτη μας που έχασε τη ζωή του πριν λίγες ημέρες από τον κορονοϊό, στα 51 του χρόνια.

Η κα Ντίκου με την παρέμβασή της αυτή έθεσε θέμα για την αντιμετώπιση των ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα των ανοσοκατεσταλμένων, όπως ο σύζυγός της.

Αναρωτήθηκε δημόσια ποια θα ήταν η έκβαση της υγείας του συζύγου της αν από την πρώτη στιγμή που εμφάνισε τα συμπτώματα είχε το δικαίωμα να νοσηλευτεί και να λάβει την προβλεπόμενη ιατρική φροντίδα, αντί να περιμένει μέχρι να επιβαρυνθεί η υγεία του στο σπίτι και να χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί διασωληνωμένος σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ερώτημα που έχουν εκφράσει αρκετοί συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν γνωρίζουν πως πρέπει να αντιδράσουν με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων, ώστε να ελαττώσουν τις πιθανότητες να φτάσουν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια