Ανακοίνωση της ΕλληνοΑμερικανικής Ένωση Καστοριάς για την πληρωμή του επιδόματος Trump

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ανακοίνωση της ΕλληνοΑμερικανικής Ένωση Καστοριάς για την πληρωμή του επιδόματος Trump

Καταλαβαίνουμε ότι η ανακοίνωση για την πληρωμή του επιδόματος έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Με αφορμή πολλά τηλεφωνήματα η/και μηνύματα που δέχεται όλο το νέο Δ.Σ. αλλά και εγώ προσωπικά, και μετά από συνεννόηση με την πρόεδρο κ. Ρούλα Κούμα σας ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ σε σε θέση να παρέχουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, εκτός από τους σχετικούς συνδέσμους από τους οποίους αντλούμε πληροφόρηση, την οποία απλώς μοιραζόμαστε μαζί σας με κάθε επιφύλαξη.

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, η Πρεσβεία δεν έχει αρμόδιο τμήμα IRS, και αυτό το γνωρίζουμε από προηγούμενα έτη όταν κάναμε ενημερώσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις για υποβολή δηλώσεων. Μάλιστα ο σύλλογος στα τελευταία 7 χρόνια έχει κάνει 3 φορές ενημέρωση στην Καστοριά σχετικές με το θέμα των φορολογικών δηλώσεων.

Για όσους τώρα θέλουν να συζητήσουν την υπόθεσή τους, προτείνουμε να απευθύνεστε στον κ. Δημήτριο Παπατρύφων τηλ 6932452800, 2106212466 ειδικό φοροτεχνικό ΗΠΑ ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα αλλά μας έχει επισκεφθεί 2 φορές για να μας ενημερώσει σχετικά.

Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε σε όποιον άλλον ειδικό φοροτεχνικό επιθυμείτε ή γνωρίζετε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και κάντε υπομονή μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια