3 νέοι θάνατοι. Στους 13 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό - OlaDeka

3 νέοι θάνατοι. Στους 13 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό

Άλλοι τρεις άνθρωποι πέθαναν μετά από επιπλοκές εξαιτίας του Κορονοϊού ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων στη χώρα μας στους 13. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα οι οποίοι νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.Και οι τρεις είχαν υποκείμενα νοσήματα. Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας υπέκυψε ένας 84χρονος, μία 94χρονη γυναίκα στην κλινική «Παμμακάριστος» και ένας ακόμα άνδρας στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι χθες στους 495 ανέρχονταν οι συμπολίτες μας που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό SARS-CoV-2, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Οι 84 εξ αυτών είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 90 νοσηλεύονται και 20 είναι διασωληνωμένοι, ενώ 19 έχουν λάβει εξιτήριο.Οι ασθενείς που νοσηλεύονται λαμβάνουν ειδική αντιική θεραπεία, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών ανέρχεται στα 72 έτη.

Ο κ. Τσιόδρας γνωστοποίησε ότι τρεις άνδρες κατέληξαν χθες, έχοντας όλοι τους σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Λίγη ώρα μετά, την τελευταία της πνοή άφησε και μια 93χρονη γυναίκα στην Πάτρα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria