Χαρτί υγείας αντί για κουκλάκια σε παιχνίδι με δαγκάνα με αφορμή τον πανικό για τον κορονοϊό - OlaDeka

Χαρτί υγείας αντί για κουκλάκια σε παιχνίδι με δαγκάνα με αφορμή τον πανικό για τον κορονοϊό

«Απάντηση» με χιούμορ στον πανικό λόγω του κορονοϊού αποφάσισε να δώσει ένας ιδιοκτήτης παιχνιδιών arcade στη Βρετανία. Aντικατέστησε τα κουκλάκια στο μηχάνημα με τη δαγκάνα και έβαλε ως τρόπαιο… χαρτιά υγείας!

Σε ένα μαγαζί με παιχνίδια arcade στη Βρετανία, αντικατέστησαν τα κουκλάκια στο μηχάνημα με τη δαγκάνα και έβαλαν ως τρόπαιο… χαρτιά υγείας!

Οι ιδιοκτήτες ενός μαγαζιού παιχνιδιών ψυχαγωγίας στο Μπρίντλινγκτον, στο ανατολικό Γιόρκσαϊρ στην Αγγλία, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα κουκλάκια από το παιχνίδι με τη δαγκάνα με… χαρτί υγείας, ως μία χιουμοριστική απάντηση στον πανικό λόγω του κορονοϊού.

Ο Έντι Τσάπμαν, με τον αδερφό του Άντριου, βλέποντας τον κόσμο να πανικοβάλλεται με τον κορονοϊό και να αδειάζει τα ράφια των σούπερ μάρκετ, αγοράζοντας μανιωδώς είδη πρώτης ανάγκης όπως χαρτιά υγείας και αντισηπτικά, αποφάσισαν να το διασκεδάσουν λίγο και να ελαφρύνουν το κλίμα.

Με μόλις 30 πένες, μπορεί ο καθένας να πιάσει με τη δαγκάνα – αντί για ένα αρκουδάκι, ένα χαρτί υγείας!

«Οι άνθρωποι στο Μπρίντλινγκτον και θα το προμηθεύονται και θα το διασκεδάζουν» αναφέρει ο Άντριου Τσάπμαν.

Σύμφωνα με τον αδερφό του, Έντι, ο οποίος είχε και την ιδέα, «οι άνθρωποι πρέπει να χαλαρώσουν λίγο και να σταματήσουν τον πανικό», προσθέτοντας ότι ο κόσμος να δει την αστεία πλευρά όλου αυτού του πράγματος.

Αυτή είναι και ο ουσία της όλης ιδέας υποστηρίζουν οι δύο άνδρες.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria