Ο Χαρδαλιάς ανακοινώνει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για Μεσοποταμία και απαγόρευση κυκλοφορίας 20:00 με 08:00 σε όλο τον νομό. Τέλος οι Β4, Β5 και Β6 βεβαιώσεις - OlaDeka

Ο Χαρδαλιάς ανακοινώνει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για Μεσοποταμία και απαγόρευση κυκλοφορίας 20:00 με 08:00 σε όλο τον νομό. Τέλος οι Β4, Β5 και Β6 βεβαιώσεις

Ανακοινώνονται σήμερα ειδικά μέτρα για Μεσοποταμία και Καστοριά. Μετά από τη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς παρουσία του υποδιοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του Περιφερειάρχη, των τοπικών φορέων και με τηλεφωνική παρέμβαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, αποφασίστηκε να ληφθούν μέτρα επιτήρησης για τη Μεσοποταμία και ειδικά μέτρα για την πόλη της Καστοριάς.

Αναλυτικά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας:

Σε μια ιδιότυπη καραντίνα τίθενται οι κάτοικοι της Μεσοποταμίας. Απαγορεύεται η έξοδος από το σπίτι παρά μόνο για θέματα υγείας.

Οι προμήθειες των πολιτών θα γίνονται με delivery από τα super market. Ο Δήμος Καστοριάς θα έχει την υποστήριξη στην όλη διαδικασία από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ελαστικότητα θα υπάρξει σε κτηνοτρόφους για τη φροντίδα των ζώων τους.

ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 20:00 ΜΕ 08:00

Ο κ. Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλο τον νομό Καστοριάς και κατάργηση των τύπων βεβαίωσης Β4, Β5, Β6.

Επιτρέπεται η εργασία, ο γιατρός, το super market και η τράπεζα. Όλα αυτά πάλι με περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων για τον τρόπο και τη διαδικασία.

Έρχονται 3 στρατιωτικοί γιατροί και 3 στρατιωτικοί νοσηλευτές.

Οι δήμαρχοι δηλώνουν ικανοποιημένοι με επιφύλαξη. (θα υπάρξει ανάλυση αργότερα)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria