Καστοριά: 7 - 8 Μαρτίου το 16ο Εαρινό Ράλλυ Λιμνών - OlaDeka

Καστοριά: 7 – 8 Μαρτίου το 16ο Εαρινό Ράλλυ Λιμνών

Η ΛΕ.Κ.Α.Μ διοργανώνει την 7 και 8 Μαρτίου 2020 το Εαρινό Rally της με τερματισμό την ομορφη πολη της Καστοριάς.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα ηλικίας ανω των 30 ετών απο την χρονολογια κατασκευης τους, όπως και αυτοκίνητα Young Timer ηλικίας ανω των 20 ετών απο την ημερομηνία κατασκευής τους , με την προϋπόθεση να ειναι εφοδιασμένα με κάρτα FIVA η FIA…
Tα παραπανω αυτοκίνητα πρεπει υποχρεωτικά να είναι ασφαλισμένα και οι οδηγοί να φερουν μαζί τους , την άδεια οδήγησης, την κάρτα FIVA η FIA και τα αυτοκίνητα να είναι εφοδιασμένα με πυροσβεστήτα -τρίνωνο ασφαλείας και φαρμακείο.


Η διαμονή των πληρωμάτων θα γίνει στο 5αστέρων ξενοδοχειο ΕSPEROS.
Η οργάνωση βάσει των κανονισμών διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί κάποια συμμετοχή δίχως να υποχρεουται να εξηγήσει τους λόγους..
Παράβολο συμμετοχής έχει καθοριστεί σε Euro 160 , που περιελαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωματιο με πρωινο – την επιπλέον ασφάλιση του αυτοκινήτου κατά την διάρκεια του Rally- την ασφάλιση της οργάνωσης έναντι τρίτων – το γεύμα της απονομης την Κυριακη το μεσημέρι – τα κύπελλα -τους αγωνιστικούς αριθμους – το βιβλίο του αγώνα -και τα εξοδα του σχεδιασμου του αγωνα και των ειδικών διαδρομων….
Παράβολο για πληρώματα χωρις διαμονή με ολες τις αλλες παροχές εχει καθοριστεί στο ποσό των Euro 70.


Ο αριθμός των δωματιων ειναι αυστηρα περιορισμένος…
Δηλώσεις συμμετοχης απο τωρα στο 6975 909100,
Τα FAX της ΛΕΚΑΜ δεν λειτουργουν λόγω αλλαγής της έδρας.. Η Νέα διευθυνση της ΛΕΚΑΜ ειναι Σολωμου Σολωμου 5 [ απέναντι απο το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΛΦΑΔΕΛΗ Κηφισίας 48 Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria