Ιερείς – Κορονοϊός: Δεν έχουν το θεό τους! Σήμερα καταπατούν την 11η εντολή - OlaDeka

Ιερείς – Κορονοϊός: Δεν έχουν το θεό τους! Σήμερα καταπατούν την 11η εντολή

Δεν έχουν το θεό τους! Ιερέας “κλειδώθηκε” σε εκκλησία στην Ηλιούπολη μαζί με πιστούς παρά την απαγόρευση. Κι ο κος Τσιόδρας ψάλλει σε άλλο ναό.

Δεν έχουν το θεό τους! Καταπατούν τις απαγορεύσεις, δεν σπάνε την αλυσίδα αναμετάδοσης του ιού. Σήμερα το πρωί της Κυριακής 22ας Μαρτίου, στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη μαζεύτηκαν κανονικά παρά την απαγόρευση να μην λειτουργούν οι ναοί. Μεγάλη η ευθύνη του κυρίου Τσιόδρα ο οποίος τη μία ημέρα μας εμφανίζεται συγκινημένος να μιλά για τους ανθρώπους που χάνονται από την πανεπιδημία και αμέσως την επομένη δίνει το κακό παράδειγμα ψέλνοντας σε ναό αντί να τηρήσει την 11η εντολή «Μένουμε Σπίτι».

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το ilioupolinews.gr, o ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, παρά την απαγόρευση της πολιτείας τέλεσε κανονικά τη λειτουργία στο παρεκκλήσι, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο του ναού, στο οποίο είχε απαγορευθεί χθες η πρόσβαση. Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία και τηλεοπτικά συνεργεία, με τον ιερέα και τους πιστούς να έχουν κυριολεκτικά “ταμπουρωθεί” στο παρεκκλήσι και να μην βγαίνουν.

Την ίδια ώρα ο Σωτήρης Τσιόδρας έψελνε σε άλλο ναό.

Αυτή η διαδικασία υποτιμά τον άνθρωπο και όσους παλεύουν στην πρώτη γραμμή έως την τελευταία! Το πρωί εκκλησία με ψάλτη τον κ Τσιόδρα, στο τέλος της μετά στις παραλίες για χαλαρό άραγμα και βραδάκι δίνουμε δύναμη στο ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ με παλαμάκια στο μπαλκόνι…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria