Τελειώνουν οι κλίνες στο νοσοκομείο - 9 νοσηλεύονται ένας σε κρίσιμη κατάσταση - Νέα κρούσματα! - OlaDeka

Τελειώνουν οι κλίνες στο νοσοκομείο – 9 νοσηλεύονται ένας σε κρίσιμη κατάσταση – Νέα κρούσματα!

2 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – 23 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ένα βήμα πριν την κατάρρευση βρίσκεται το νοσοκομείο Καστοριάς. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 9 ασθενείς από τους οποίους κάποιοι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

2 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – 23 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Μία νοσηλεύτρια με ήπια συμπτώματα και ένας άνδρας 51ετών μεγαλώνουν τη λίστα των κρουσμάτων του νοσοκομείου Καστοριάς που πλέον αριθμεί 23 συνολικά κρούσματα.

ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένας 51χρονος διακομίστηκε διασωληνωμένος στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται νέο κρούσμα ενώ για τον 60χρονο από την περιοχή της Οινόης (ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τουλάχιστον 15 άλλους ανθρώπους) και συμπεριλαμβάνεται στα κρούσματα των προηγούμενων ημερών, κρίθηκε ότι δεν είναι είναι δυνατή η διακομιδή του λόγω κρισιμότητας της κατάστασης του.

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με τους 9 συνολικά νοσηλευόμενους αυτή τη στιγμή οι αντοχές του νοσοκομείου Καστοριάς δοκιμάζονται. Εξαντλείται η χωρητικότητα του που θα καταρρεύσει με πολύ λίγες ακόμη εισαγωγές. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό εκπέμπουν SOS! Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα γιατί σε λίγο η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και μη αναστρέψιμη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς βρίσκεται επί ποδός από τα χαράματα και προσπαθεί να μεταφέρει την εικόνα από την περιοχή μας στην κεντρική διοίκηση που από ότι φαίνεται έχει υποτιμήσει την κρισιμότητα της κατάστασης στον Νομό Καστοριάς.

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΛΑΡΑ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria